phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Aniola - Direktkod 179

Spådam Aniola - Direktkod 179

Lyssna på min presentation.

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Spådam Aniola är mångsidig och är en länk mellan levande och döda.

Aniola har sin mediala gåva nedärvd i många led. Hon arbetar snabbt och effektivt, och har direkt uppkoppling till källan.

När du ringer henne sitter hon i sin gillestuga och där har hon alla sina redskap framdukade omkring sig. Det är stenar och kristaller, som är hennes kraftbringare, tarotkort, orakelkort och änglakort, och så har hon en kristallkula. Hela hennes hem är andligt, men när hon väl har tagit ner beskyddande ljus omkring sig och omkring dig som ringer, så har hon bara sig själv som verktyg. Kort och kristaller är mer för att komma igång.

Spådam Aniola är klart hörande, klart seende i filmsekvenser, och inkännande. Hon kan även fungera som trancehealer och trancemedium. När du ringer tar hon in dina känslor i sin kropp. Hon har fjärrsyn och kan hitta borttappade saker. Att förmedla känslor från djur är inte heller något problem, för hon vet hur djuret mår. Aniola har ständig kontakt med andevärlden och när du har identifierat din anhöriga som vill komma fram så kan du även ställa frågor och få svar direkt. Du får distanshealing om du vill.

Rekommendation:
Det kändes så enkelt med Aniola. Det var lätt att få veta om mina anhöriga och alla frågor jag hade till dem fick jag svar på direkt. Hon pratade på och det märktes att hon kan få kontakt med andevärlden var och hur som helst, precis som om hon har en egen telefonlinje dit!

Vill du prata med Aniola? Köp samtalstid direkt!

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp med

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Spådam.se

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.