phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spadam/eva2

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Eva ser tydligt händelser i framtiden.

Eva är spådam med 18 års erfarenhet som har många olika talanger. Hennes förmågor har gått i arv i många generationer, och Eva är medial på så sätt att hon är både klart seende, klart hörande och inkännande. Hon får även in lukt och smak, och känner av känslor och stämningar. Under en kurs fick hon större kontakt med sin mediala sida, och hennes medfödda förmåga kom fram till fullo. Sedan dess har hon arbetat på heltid med att vägleda människor, och har även haft en egen spålinje.

Hon är glad och positiv och har lätt för att få kontakt med människor. När hon är ute och går brukar människor komma fram och anförtro sig åt henne, då hon utstrålar något speciellt, som får människor att öppna sig.

När hon arbetar använder hon sig av sina tarotkort och sina guider. Även änglarna finns på plats för att hjälpa till. När du ringer till Eva vill hon bara veta ditt namn och ditt stjärntecken, resten vet hon ändå.

Eva är synsk på så sätt att hon i detalj ser händelser i framtiden och hon kan även förflytta sitt fokus till en annan plats. Hon spår i relationer, arbete och ekonomi, samt andra frågor du kan tänkas ha. Eva vill dock inte gå in och titta på tredje person. Har du ett djur som du behöver prata med så går det också bra att förmedla kontakt, däremot vill hon inte gärna leta efter försvunna saker eller människor.

Rekommendationer:

”Detta var första gången jag pratade med Eva, men det kändes som vi hade känt varandra hela livet! Eva visste saker som ingen annan, inte ens min bäste vän, visste om! Ett samtal med Eva gav mig verkligen ny syn på livet och massor med energi till att lösa de problem som stod i min väg. Efter mitt samtal kändes det som en sten fallit från mitt hjärta och jag kunde börja blicka framåt igen. Tack Eva, jag ringer dig igen!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.