phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Kathja - Direktkod 204

Spådam Kathja

Lyssna på min presentation.

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Vår Spådam Kathja är en kanaliserande relationscoach.

Spådam Kathja är en kvinna som i all enkelhet vägleder dig sittandes vid sitt köksbord, gärna med tända ljus och en kopp te. Hon behöver inga verktyg när hon hjälper dig utan hon kanaliserar budskapdirekt ifrån Källan. Det räcker med att hon kopplar upp sig på dig så får hon till sig bilder, känslor och ordsom svar på dina frågor, som hon sedan förmedlar till dig. Hon är även en healer som kan ge dig en energiboost, rensa blockeringar eller balansera upp dina chakran. Om du har frågor om dina drömmar så kan Kathja hjälpa dig att tyda dem. Är du intresserad, och känner dig redo, att utveckla din andlighet och utforska mer av din gudomliga potential hjälper hon dig gärna. Kathja har en mängd verktyg till hands och får själv kontinuerligt uppdateringar som är till hjälp för oss människor i denna uppstigningens tid.

Spådam Kathja är en pratglad och inspirerande kvinna som är bra på att förklara. Genom sin vägledning hjälper hon dig att frigöra den kraft du inte visste att du hade. Hon har som samtalscoach lång erfarenhet av vägledande samtal. Att finnas för människor och hjälpa andra är hennes kall, och hon bra på att se helheten och arbetar mycket enligt attraktionslagen. Hennes specialitet är relationer till dig själv och till andra.

Kathja letar inte efter försvunna saker och djur, och hon spår inte i sjukdom och död. Kathja talar svenska och engelska.

Rekommendation:
Det här var lite intressant för Kathja visste mycket om min andliga utveckling. Hon målade också upp en talande bild kring min kärleksrelation som på pricken beskrev läget. Det var imponerande!

Vill du prata med Kathja? Köp samtalstid direkt!

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp med

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Spådam.se

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.