phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Andlig vägledning ger dig verktygen för framtiden

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Andlig-Vägledning

Vill du leva ett liv som känns mer meningsfullt för dig? Känner du ett behov av att bearbeta smärtsamma upplevelser i ditt liv? Har du en längtan efter att upptäcka vilket ditt livsuppdrag är här på jorden? Då är du långt ifrån ensam!

Just nu pågår en medvetandeförändring bland människorna på jorden, där frågor som har med andlighet och medvetenhet om känslor och psykologi blir allt mer avgörande.

Andlig vägledning är ett verktyg som man kan använda sig av för att få hjälp att besvara de stora frågorna som handlar om var man är påväg i livet och hur man bäst skapar mening i sitt liv.

Det är också ett mycket effektivt verktyg som kan hjälpa dig att släppa taget om gamla mönster och smärtsamma upplevelser som sorg, ilska och skuldkänslor. Smärtsamma upplevelser hindrar oss ofta i vår utveckling och får oss att uppleva att livet står still, och att saker inte rör sig framåt.

Antingen du söker vägledning för att du vill ha råd gällande ditt äktenskap, kärlek, relationer, arbete eller ekonomi så kan du vända dig till någon av våra kunniga andliga vägledare på Spådam.se. Samtliga medium på vår tarotlinje har mångårig erfarenhet av att erbjuda andlig vägledning, medial vägledning och coachning, samt stötta dig på det sätt du behöver för att leva i balans och harmoni. Ingen fråga är för stor eller för liten, för våra professionella spådamer, och fördelen med att ringa till vår tarotlinje är att du erhåller personlig rådgivning och stöd direkt i din egen hem-miljö.

Efter en session av andlig vägledning med någon av våra mediala spådamer upplever många en känsla av inre ro och harmoni, en känsla av lugn och tillförsikt kring det faktum att man med tydlighet ser att allting i universum har en mening. Det är också vanligt att man upplever att kontakten med de andliga dimensionerna stärkts. Man kan även uppleva att den egna intuitionen fungerar bättre, och att man helt plötsligt har visshet om vilka beslut man bör fatta, och vad nästa steg blir för att nå dina mål.

Att erhålla andliga vägledning och ägna sig åt personlig utveckling kan ses som en investering som kommer att komma många framtida generationer till godo, då den leder till att vi tar ansvar för våra egna liv och börjar fatta beslut mer medvetet!

Köp samtalstid och prata med våra spådamer direkt

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp av våra andliga vägledare

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.