phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Vägledning genom livets resa

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Vägledning

Att få vägledning av medium och spådamer är en upplevelse som många har nytta av resten av livet, och kan ses som en investering i din framtid!

Vi erbjuder professionell medial vägledning där vi med tarotkortens hjälp och andra mediala verktyg överblickar just din speciella livssituation ur både ett andligt, psykologiskt och materiellt perspektiv, och erbjuder personliga råd och specifika rekommendationer baserade på just ditt liv.

Självhjälpsböcker i alla ära, men ingen hjälp kan någonsin bli mer effektiv än den som är personlig och inriktad på just dig i din specifika situation!

Vägledningen hos Spådam kan besvara många frågor som gäller kärlek, arbete, ekonomi, relationer, sorg och din livssituation sätts i ett vidare perspektiv som inbegriper både dåtid, nutid och framtid.

Hos oss på Spådam arbetar enbart de duktigaste och mest erfarna spådamerna och mediala vägledarna i branschen. De genomgår omfattande tester innan de erbjuds anställning hos oss, och vi ställer höga krav på deras mediala förmågor och kunnande inom tarot, allt för att kunna erbjuda dig som ringer den bästa hjälp och mediala vägledning som går att få.

Konsultationer hos våra spådamer och mediala vägledare grundar sig på ett strikt etiskt förhållningssätt där just dina specifika behov och önskningar är i fokus. Vi har självklart tystnadsplikt och arbetar tillsammans med dig för att se möjligheterna i din situation och undanröja de hinder som kan finnas på vägen. Allt för att du ska kunna leva ett liv fyllt av så mycket lycka och harmoni som möjligt!

Det är viktigt att leva i nuet och göra det bästa av just dina unika förutsättningar! Ju tidigare du ringer, desto större är möjligheterna att påverka din framtid och ditt eget liv!

Köp samtalstid och prata med våra spådamer direkt

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Spådam som kan hjälpa dig med vägledning

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.