phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Medium – att ha det okända som arbetsplats

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Medium

Medium är en person som har förmågan att ta emot information och förnimmelser från andevärlden. Medium kan arbeta på olika sätt, antingen genom privata konsultationer eller som hjälp-arbetare när en ande har fastnat på jorden och inte hittar vägen till andra sidan.

Det är också vanligt att medium hjälper privatpersoner eller organisationer att hitta försvunna föremål eller djur, samt även hjälper till i svåra mordutredningar.

När man konsulterar ett medium som privatperson fungerar han eller hon som en länk till andevärlden, där kommunikation med andliga vägledare eller avlidna nära och kära blir möjlig.

Vi har alla andliga vägledare runtomkring oss som vill vårt bästa, och gärna vill hjälpa till och visa oss vägen framåt när vi har det svårt. I kontakt med ett medium kan man få budskap från andra sidan kring hur man bäst hanterar sin situation, oavsett det gäller kärlek, otrohet, äktenskap, skilsmässa, arbete, ekonomi eller pengar. Våra andliga vägledare ser det som sin uppgift att hjälpa till!

I det svenska TV-programmet ”Det Okända” kan vi se hur medium arbetar för att hjälpa andar som av någon anledning dröjt sig kvar på jorden, gå över till andra sidan. Ofta har dessa andeväsen också orsakat stora störningar i de hus och samhällen där de blivit kvar.

Ett annat populärt program är TV-serien ”Medium” som handlar om mediumet Allison DuBois, spelad av Rosanna Arquette. I serien kan man följa Allisons arbete på en advokatfirma, och hur hennes kontakt med andar och andevärlden hjälper henne att lösa mordgåtor. Allison har bland annat sanndrömmar men är också klärvoajant och ser bilder av det som skett.

Man kan uppfatta andlig närvaro genom att känna kyla eller starka temperaturförändringar i ett rum, blinkande lampor, skåp och dörrar som öppnas och stängs, böcker som trillar ut ur bokhyllan och andra störningsfenomen. Ibland påverkas också elektroniska apparater som datorer, telefoner, radio och tv. Detta är andevärldens försök till att få kontakt med dig. Detta kan av många upplevas som obehagligt och skrämmande. Om du har haft någon liknande upplevelse kan det kännas tryggt att få råd och vägledning av en spådam med mediala förmågor som har stor erfarenhet av kontakt med andevärlden. Våra spådamer är särskilt lämpade att ge dig vägledning kring andliga frågor.

Köp samtalstid och prata med våra medium direkt

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Medium som kan hjälpa dig

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.