phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Kärlek - Universums starkaste kraft

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Kärlek

Att få andlig vägledning från ett av våra professionella medium och tarottolkare med tystnadsplikt är ett mycket bra sätt att ta kontrollen över din relation och ditt kärleksliv och påverka det i positiv riktning.

Att lägga tarot kommer att ge dig all information du behöver så att du snabbt och enkelt får verktyg som kan förbättra ditt kärleksliv och/eller din relation istället för att grubbla i ensamhet.

Frågor som kan dyka upp gällande kärleken kan vara; Är den här mannen rätt för mig? Är den här kvinnan min själsfrände? Är den här relationen rätt för mig? Finns det chans till återförening med min f.d partner?

Hur känner han eller hon för mig? Var kommer jag att hitta den stora kärleken?

När man står vid vägskäl i livet kan det vara viktigt att reflektera över vad just du kan göra för att förbättra situationen så att inga möjligheter går förlorade!

Genom att lägga tarot kan vi få dig att förstå hur din partner tänker och känner, och se situationen ur din partners perspektiv. Med den vetskapen i botten kommer du att känna dig tryggare i relationen, och en tarotläggning kan också hjälpa dig att se hur kommunikationen i relationen kan förbättras.

Korten kan också visa dig var du kommer att träffa din stora kärlek, hur du kommer att känna igen den här personen, och hur du bäst förbereder dig på det mötet!

För dig som just separerat från din partner kan en tarotläggning visa vilka lärdomar som finns att dra från det som skett, vad du behöver göra för att få tillbaka din relation, och få information om situationen som gör att du ligger steget före och kan förhindra att du förlorar den du älskar.

Det är dags för förändring! Livet är kort och vi är menade att ta vara på varandra och njuta av varje sekund! Se till att du också gör allt som står i din makt för att påverka just ditt kärleksliv i positiv riktning.

Köp samtalstid och prata med våra spådamer direkt

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Spådam som kan hjälpa dig med kärlek

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.