phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Rådgivningen tillgänglig för så många som möjligt

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Få hjälp av spådam

Vi har en medial tarotlinje som är tillgänglig för alla. Varje spådam engagerar sig för att ge dig den bästa vägledningen och om hur du ska gå vidare i ditt liv.

Ring nedanstående nummer för att komma i kontakt med en spådam direkt. OBS! Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret nedan:

Spådam.se är en medial tarotlinje som arbetar med det mediala som berör vardagliga mediala problem för både privatpersoner och företag. De mediala områden vi kan hjälpa dig med är:

Andlig vägledning

Andlig vägledning kan ge dig de verktyg du behöver för att möta framtiden och vara del av en positiv utveckling som påverkar inte bara ditt utan även andras liv till det bättre! Just nu pågår en medvetandeförändring bland människor på jorden, där medvetenhet om känslor, andlighet och psykologi blir allt viktigare.  

Medial

Medial sen barnsben eller vid vuxen ålder? Har du länge misstänkt att du är medial? Känner du ofta på dig vad som ska hända? Här får du råd om hur du bäst övar upp din mediala förmåga.

Medial vägledning

Medial vägledning ger dig insikt om att vår verklighet rymmer fler dimensioner än vi kan se med blotta ögat. Genom medial vägledning kan dessa bli tillgängliga för dig.

Mediala

Mediala vägledare förmedlar budskap mellan världarnaAtt mediala vägledare fungerar som en länk mellan olika dimensioner och förmedlar budskap till den som har ett öppet hjärta, det vet de flesta! Men vad innebär det egentligen att vara medial?

Medium

Medium finns inte bara på film och i tv-serier. Behöver du hjälp och råd gällande andliga upplevelser? Våra medium kan ge dig information från många kanaler!

Sierska

Sierska fungerar som en länk mellan det förflutna och framtiden och hjälper dig hitta vägar framåt! En sierska ger dig en helhetsbild av din situation som kopplar ihop både ande, kropp och själ.

Spå

Spå dig med hjälp av tarot, runor, astrologi och klärvoajans. Verktygen som kan användas för spådom är många, men det de har gemensamt är att de alla är verktyg som du kan använda dig av för att fatta de rätta besluten som leder till lycka och tillfredsställelse i ditt liv!

Spådam

Spådam har den hjälpande handen som alla människor behöver ta hjälp av någon gång i livet. Om du står vid ett vägskäl som är av stor betydelse för resten av ditt liv ska du inte tveka att be om råd och vägledning av en professionell spådam. Besluten du fattar är avgörande för vilken riktning ditt liv tar, så var med och påverka ditt liv till det bättre idag!

Spådamer

Spådamer som jobbar på Spådam.se är professionella tarottolkare med tystnadsplikt som har många års erfarenhet av medial vägledning, tarot och coachning. Ju tidigare du ringer desto större möjlighet har du att påverka ditt liv i den riktning du vill ha det!

Spådom

Spådom kan vidga ditt perspektiv och peka på oanade möjligheter i livet och bli medveten om de vägval som väntar dig! Ta vara på chansen att få veta mer!

Spåkvinna

Spåkvinna, den moderna spåkvinnan känns igen på helt andra sätt än i sagans värld.  Ofta har hon känt av sina förmågor redan som barn.  Bor det en spåkvinna även i dig?

Synsk

Synsk person använder det sjätte sinnet när de förmedlar budskap till dig från universum.  Vill du veta mer om vad det innebär att vara synsk?

Tarot

Tarot uråldriga visdom har budskap till oss alla. Ta vara på den unika möjligheten att få kunskap om vad som väntar just dig!

Tarotlinje

Tarotlinje fungerar som vägvisare när du behöver fatta avgörande beslut. Genom vår tarotlinje kommer du i kontakt med de mest mediala spådamerna och får unik personlig vägledning!

Tarottolkare

Tarottolkare kan konsten att tyda tarotkorten. Vänta inte längre med att få svar på dina frågor. Vi ser till att du kan ta steget till ett rikare liv.

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.