phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Sierska – Kärlek, Arbete, Relationer?

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Sierska

Människor har i alla tider vänt sig till sierskor för att leta reda på försvunna föremål, människor eller djur. Sierskan har ansetts ha förmågan att kunna se saker som befinner sig på avstånd från henne själv, att kunna berätta var de finns någonstans, hur de ser ut, och hur man kan hitta dem.

Sierskor har också kunnat hjälpa till med frågor som rör kärlek, arbete och relationer.

En modern sierska är mer än en traditionell spådam eller spåkvinna; hon är en god vän du alltid kan ringa till, hon är en samtalspartner och ett bollplank när allting känns svårt och du behöver någon utomstående att prata med.

Sierskan kan med sina mediala förmågor ge dig en helheltsbild av din situation som kopplar ihop både ande, kropp och själ, och inte bara fokuserar på antingen kroppen, anden eller själen. Sierskan vet att alla dessa tre ting hänger ihop och måste vara i harmoni och balans för att du ska uppnå lycka och framgång i kärlek såväl som i arbete och ekonomi.

En professionell sierska ger dig nya perspektiv på din situation där du själv kan välja hur du vill agera för att skapa det liv du vill ha. En professionell spådam skulle aldrig berätta för dig exakt vad du måste göra, eller hur du ska sköta ditt liv, utan ger dig istället möjlighet att själv se över vilka alternativ du har inför framtiden. Sierskan kan hjälpa dig att se vilka konsekvenser som olika beslut kan få för dig, men hon skulle aldrig bestämma inriktningen på ditt liv åt dig. Det är helt i dina händer! Allt du gör när du konsulterar en sierska är att skaffa dig en överblick över vart du är påväg i livet just nu, och den goda nyheten är att du då kan välja bort de alternativ som du uppfattar som negativa för dig.

En spådom hos en sierska ska användas som ett riktmärke och en vägskylt som talar om för dig var du är på väg, precis som när du kör bil! Men det är du som sitter vid ratten och du kan när som helst välja att åka en helt annan väg!

Köp samtalstid och prata med våra spådamer direkt

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Sierska som kan hjälpa dig

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.