phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Sorg – en plats där insikt och kärlek kan växa

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Sorg

Kanske har du nyligen förlorat någon, kanske saknar du någon som du har förlorat för länge sedan.

Sorg är ett smärtsamt tillstånd som ofta leder till känslor av ensamhet och nedstämdhet. Ofta ifrågasätter man också livets mening.

Då är det viktigt att påminna sig om att våra nära och kära alltid finns med oss, och att kärleken övervinner döden!

Genom medial vägledning kan man skapa kontakt med de goda minnen som man bär med sig av den saknade personen, och ibland också få budskap och meddelanden från andliga vägledare om hur den saknade personen vill att man bäst ska ta tillvara på livet här och nu.

När man pratar med en spådam kan det också ibland hända att det uppstår direktkontakt med den saknade personen under samtalet. Detta upplevs av många som en mycket helande och lugnande upplevelse som man sedan bär med sig livet ut!

Att känna sig nedstämd och tappa tron på livet är något som många människor har erfarenhet världen över. Att känna sig orkeslös och nedstämd är mycket vanligt i en tid där tempot är högt och konkurrensen stor. Depression är en av våra vanligaste folksjukdomar, och det sägs att var tredje svensk känner sig nedstämd någon gång i livet. Att få medial vägledning av en spådam när livet känns ensamt och tungt är ett sätt att hela den känslomässiga smärta som uppstår vid nedstämdhet och sorg!

Att lägga tarot för att se över din situation kan vara ett sätt att få dig att se vilka möjligheter som gömmer sig bakom molnen, och vad du har att se fram emot. Den mediala vägledningen kan också hjälpa dig att ta itu med smärtsamma förändringar i ditt liv, och återfå tron på livet och återigen känna känslor av hopp och tillförsikt.

Köp samtalstid och prata med våra spådamer direkt

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Spådam som kan hjälpa dig med sorg

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.