phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Coaching ger dig verktyg att göra det bästa av ditt liv!

Coachning

Undrar du om du är på rätt plats i livet? Har du funderingar kring kärlek och relationer och vad du egentligen vill göra med ditt liv? Har du funderat kring vilka dina livsmål är? Känner du att du har tappat bort dig själv och vill bli tryggare i dig själv?

Sitter du fast i en relation som inte ger dig det du vill ha? Undrar du om du ska våga ta steget att söka ett nytt arbete? Vill du återfå livsglädjen och arbetsglädjen? Önskar du att du kunde använda dina talanger på ett annat sätt?

Är personlig utveckling viktigt för dig? Känner du att du längtar efter förändring? Vill du komma vidare men känner att du sitter fast?

Att få coachning är ett sätt att hitta motivationen och modet att leva fullt ut och ta för sig av vad livet har att erbjuda.

Coachning hos en medial vägledare kan ge dig verktygen att gå vidare när det känns som att ditt liv står still. Coaching ger alla människor, oavsett ålder, kön, yrke eller bakgrund, chansen att reflektera över sitt liv och sin nuvarande situation. Med tarotkortens hjälp kan vi undersöka just din specifika livssituation och se vilka hinder det är som håller dig tillbaka och hindrar dig från att leva det liv i lycka och harmoni som är menat för dig! Många gånger avslöjar också tarotkorten styrkor och tillgångar som man inte visste att man hade, och kan peka på oanade möjligheter till utveckling. Ett samtal med en medial coach och spådam kan få dig att upptäcka möjligheter som du inte trodde fanns, och kan också ge dig verktygen och råden som får dig att förverkliga dina drömmar!

Coachning handlar om att ta reda på vad man vill, skaffa sig en överblick över de egna möjligheterna och sedan fundera över vad man göra rent konkret för använda sig av sina resurser och möjligheter på bästa sätt.

Med medial coachning och tarotkortens hjälp kan du öka din självkänsla och känna dig tryggare i dina val i livet! Detta kommer också din familj, din kärlek och dina nära och kära till godo. Det är inte ovanligt att även arbete och ekonomi påverkas positivt. Ett samtal med en spådam kan ge dig de mediala verktyg du behöver för att utarbeta en specifik handlingsplan för just dig, där målet är att känna lycka, frid och harmoni i dina livsval, i kärlek och i dina relationer.

Köp samtalstid och prata med våra spådamer direkt

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Spådam som kan hjälpa dig med coachning

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.