phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Mediala känner på sig att saker kommer att ske

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Medial

Känner du ibland på dig att telefonen ska ringa? Kanske vet du till och med vem det är som ringer? Kanske har det hänt dig att du har tänkt mycket på en vän eller en nära släkting och känt av att denne behöver dig, bara för att minuter senare få detta bekräftat genom att personen tar kontakt med dig? Då kan du vara medial!

Forskning kring medialitet pågår inom många områden som exempelvis fysik, kvantum teori och psykologi. Problemet är att man inte kan mäta mediala upplevelser med vetenskapliga mätmetoder. Men därmed inte sagt att de inte finns! Det är ju trots allt människan som har uppfunnit vetenskapen och inte tvärtom.

Forskarna menar att de flesta av oss har någon form av medial förmåga, men att få av oss vet hur vi ska använda eller utveckla den. Man skulle kunna likna medial förmåga till exempelvis musikalitet. Vissa har en naturlig gåva och kan lätt lära sig att spela svåra musikstycken. Samma sak gäller spådom, tarot och medium. Vissa har gåvan att spå naturlig, medan andra måste öva upp sin mediala förmåga genom att gå i utbildning hos och få vägledning av erfarna medium och spådamer. Men det viktiga är att alla kan öva upp sin mediala intution på något sätt!

Om du vill bli mer intuitiv och öva upp din mediala förmåga är det första steget att börja lyssna med ett öppet hjärta och sinne på det du hör, ser och upplever runtikring dig. Skriv ned dina drömmar, dina intryck och de tecken du upplever dig se, och du kommer med tiden att skönja mönster och budskap.

Det andra steget är att skaffa dig mer kunskap om mediala förmågor och vad det innebär att vara medial. Läs böcker, artiklar och öva dig på att spå i tarot eller andra verktyg för spådom. Viktigast av allt är dock att du skaffar dig en andlig mentor och vägledare, för att få personlig vägledning och utbildning. Våra spådamer på Spådam.se är särskilt lämpade för att ge dig råd och handledning om det är så att du misstänker att du är medial och vill ha mer kunskap om hur du kan öva upp dina förmågor!

Köp samtalstid och prata med våra spådamer direkt

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp av en medial spådam

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.