phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådom – spännande budskap kring din livssituation

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Spådom

Människan har i alla tider varit intresserad av att försöka förutspå vad som ska hända i framtiden. På grund av detta har många olika system för spådom skapats som exempelvis astrologi, numerologi, tarot, I-Ching. Andra sätt att utöva spådom är att se in i framtiden med hjälp av t.ex kristallkulor, en pendel eller runor. En del använder också kaffesump, tärningar eller läser din livshistoria i din hand.

Synska personer utövar spådom genom att se bilder av hur saker och ting hänger ihop i ditt liv, och de kan känna in vad människor runtomkring dig känner och tänker och vilka deras intentioner är, och hjälpa dig att hitta din uppgift på jorden.

Spådom heter Divination på engelska och betyder egentligen gudomlig ingivelse på latin. Som spådam kan man också kanalisera budskap från dina andliga vägledare, för att berätta saker för dig som dina andliga vägledare vill att du ska veta just nu!

När du ringer till oss på Spådam kan du säga att du önskar få kontakt med dina andliga vägledare för att höra vad de har att säga som är viktigt för dig att veta just nu. Här kan du få spådomar som gäller alla viktiga områden i livet, kärlek, ekonomi, pengar, äktenskap, relationer, otrohet, hälsa, sorg. Våra duktiga medium arbetar med olika metoder som tarot, andlig vägledning, mediala tekniker och distans-healing för att hjälpa dig förbättra ditt liv på bästa sätt.

Att bli spådd i tarot blir ofta ett minne för livet och kan ses som en stor investering i ditt framtida liv i harmoni med nära och kära!

Köp samtalstid och prata med våra spådamer direkt

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Spådam som kan hjälpa dig med spådom

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.