phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Livets ekonomi är mer än bara pengar!

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Ekonomi

Alla människor på jorden förtjänar att leva i rikedom, såväl på det inre som det yttre planet! Varje människa möter dock ekonomiska utmaningar i livet, då det är viktigt att fatta rätt beslut inför framtiden.

Att söka medial vägledning gällande ekonomi kan hjälpa dig att få en överblick över din ekonomiska situation och hur du spenderar dina tillgångar. Du kan också få vägledning kring hur du ska lägga upp ditt sparande och hur du kan göra dig fri från skulder, så att mer energi och glädje kommer dig och dina närmaste till godo.

Ekonomi och arbete påverkar ju även våra relationer som vi har till våra närmaste, och att finna balans inom det ekonomiska leder ofta till ökad tillfredställelse, kärlek, lycka och glädje även för dina närmaste!

En professionell spådam kan med sina mediala verktyg som exempelvis tarot även hjälpa dig att se över om det finns energi-läckor i ditt liv i form av negativ energi, som gör att mer pengar försvinner ifrån dig än nödvändigt. Dessa energi-läckor består ofta av negativa fält som gör dig sårbar inför ekonomiska utmaningar. Du märker ofta själv att dessa energi-läckor finns i ditt liv genom att du ständigt går omkring med en upplevelse av att vara utan pengar. Om du även upplever känslor av orkeslöshet, trötthet, depression, hopplöshet, nedstämdhet och ofta tänker negativa tankar om dig själv, så kan detta vara tecken på att negativa energi-läckor finns i ditt liv. Dessa energi-läckor har en direkt inverkan på din ekonomi. Den goda nyheten är att dessa energi-läckor kan tätas och repareras! Genom att skaffa sig information om de mönster som ligger bakom, kan man ta makten över de negativa mönstren och avsluta dem en gång för alla!

Ett samtal med en medial vägledare och spådam kan ses som en investering för livet, då du erhåller mediala verktyg för att attrahera pengar och rikedom till dig, och bryta negativa mönster som påverkar din ekonomi negativt. Det finns pengar och rikedom så att det räcker för alla i världen, men ändå finns det människor som lever i känslomässig eller materiell fattigdom för att de inte tror att de förtjänar bättre. Men vi generar alla de resultat som vi tror att vi förtjänar! Genom tarot och medial vägledning kan du påverka ditt tänkande och de energier du sänder ut så att du blir som en positiv magnet som drar till sig kärlek, pengar, tillfredsställelse och lycka!

Köp samtalstid och prata med våra spådamer direkt

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Spådam som kan hjälpa dig med ekonomi

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.