phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Livet väntar, är du redo?

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Livet väntar är du redo?

När man sitter ensam med de stora frågorna om livets mening kan universum te sig oerhört stort, och man själv kan känna sig oerhört liten.

Alla har vi en viktig uppgift här på jorden, men det är inte alltid som den uppgiften är tydlig för en själv.

Spådamer och medium kan hjälpa dig att se vilken just din uppgift är här på jorden, och hur du bäst kan verka för att leva i kärlek och harmoni i dina relationer!

Kanske har du ingen specifik fråga utan vill ha hjälp med att skaffa dig en generell överblick över många viktiga delar i ditt liv, som exempelvis kärlek, ekonomi, jobb, relationer, och hur skeenden i ditt liv hänger ihop och påverkar varandra över tid. Att lägga tarot för hur ditt liv ser ut just nu och vad du har att förvänta dig i framtiden är ett mycket effektivt sätt att ta kontrollen över situationen och skapa dig det liv du alltid har drömt om!

Dessa tarotläggningar hjälper dig att skapa en förståelse för hur saker som hänt i det förflutna påverkar dig idag, och ger dig information om hur du i nuläget påverkar din framtid, var du är på väg i livet just nu. Det är ett utmärkt sätt att skaffa dig en överblick över hur nära du är att nå dina mål, och vad du behöver göra för att uppfylla dina djupaste önskningar!

Medial vägledning med hjälp av tarot ger dig råd och rekommendationer som du sedan själv tar ställning till hur du vill använda. Du har alltid en fri vilja och kan närsomhelst välja att skapa dig en annan framtid än den korten förutspår. Det viktigaste är att du hittar din väg och vågar leva fullt ut, utan att sätta upp onödiga hinder för dig själv!

Köp samtalstid och prata med våra spådamer direkt

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Spådam som kan hjälpa dig med livet

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.