phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Professionella spådamer med tystnadsplikt

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

SpådamerAlla spådamer som jobbar på Spådam.se är professionella tarottolkare och medium som har många års erfarenhet av medial vägledning, tarot och coachning. Vi anlitar enbart de bästa spådamer som finns i branschen för att kunna erbjuda dig konkret och personlig vägledning och information, baserad på just din specifika situation.

Oavsett vilken spådam du väljer på Spådam.se så ska du känna dig trygg med vetskapen om att varje spådam har gedigen erfarenhet som medium samt iakttar tystnadsplikt kring det du berättar.

Vi arbetar lösningsfokuserat och finns här för dig när du vill, för att erbjuda dig råd och vägledning som kan påverka ditt liv i positiv riktning. 

När du ringer till någon av våra spådamer får du alltid värdefull information som handlar om ditt liv och dina relationer. Vi har flest nöjda kunder på nätet, och erbjuder vägledning kring kärlek och relationer, familj, barn, bostad, ekonomi och arbete, personlig och andlig utveckling. Våra spådamer kan också erbjuda distans-healing om du så önskar!

Våra andliga vägledare kan också hjälpa dig att få insikt kring hur situationer och personer ur din dåtid påverkar din nuvarande situation, och hjälpa dig att lösa upp blockeringar som hindrar dig från att leva ett liv fyllt av lycka och harmoni! Att konsultera en spådam är att investera i sig själv och sin egen framtid!

Köp samtalstid och prata med våra spådamer direkt

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Spådamer som kan hjälpa dig

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.