phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Tarottolkare - konsten att tyda tarotkort

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Tarottolkare
En tarottolkare är en person som kan konsten att lägga tarotkort och kan tolka deras betydelse, och berätta för dig vad korten vill säga till just dig!

Tarottolkaren kan beskrivas som en andlig kartläsare som lägger ut korten i olika positioner som tillsammans formar en karta över ditt liv och din situation just nu.

Korten är tarottydarens karta, och intuitionen är tarottolkarens kompass.

Tarotleken är uppbyggd av 78 kort. Varje kort har en speciell betydelse och ett speciellt budskap. Var för sig representerar korten 78 av dina närmaste vänner som var och en vill hålla dig i handen när det känns svårt!

Som alla vill ditt bästa och vill leda dig framåt i livets labyrint.

För att kunna tyda tarotkorten krävs först och främst att man har kunskap om kortens betydelse. Vem som helst kan lära sig kortens betydelse, och vem som helst kan också lära sig att lägga tarot! Var och en tolkar dock korten på sitt sätt, och eftersom det inte finns några givna rätt och fel inom tarotkonsten, så är det väldigt viktigt att tarottydaren använder sig av sin intuition när han eller hon läser av innebörden i korten.

Många som konsulterar professionella spådamer är faktiskt mycket duktiga på att lägga tarotkort själva, och kan en hel del! Men som alla som har djupare kunskap om hur tarotkorten fungerar vet, så är det inte alltid lika enkelt att lägga kort för sig själv som det är att göra det för andra! När vi ska läsa korten för oss själva blir vi ofta förvirrade och ser inte kortens budskap klart eftersom våra egna önskningar och farhågor kring hur vi vill att situationen ska vara förblindar oss. Och när man står vid viktiga vägskäl i livet vill man ju inte riskera att hålla tarotkortens karta upp och ner så att man förlorar tid och går åt helt fel håll!

Då kan det vara läge att konsultera en professionell tarottolkare som kan förmedla tarotkortens budskap till oss på ett klart och tydligt sätt, och som snabbt och skickligt kan läsa av kortens riktning. Är tarottolkaren dessutom medial och har hög intuitiv förmåga blir tarotläggningen till ett kraftfullt verktyg i din personliga utveckling, och ofta ett minne för livet. På Spådam.se har samtliga medium genomgått kontrollerade tester som leder fram till certifiering som tarottolkare, där vi säkerställer att varje tarottydares kunskap i tarotkonsten ligger på högsta professionella nivå.

Det är viktigt att veta att tarotkorten inte på något sätt påverkar eller formar ditt liv utan snarare fungerar som en spegel som låter dig se dig själv och din situation med tydlighet, precis så som den ser ut just nu!

Innan du ringer och ber om en tarotläggning av en professionell tarottolkare kan det vara bra om du själv är så lugn och avslappnad som möjligt, och att du redan innan tagit någon minut till att fokusera på din fråga som du vill ha besvarad! Detta hjälper tarottydaren att ge dig tydliga svar på kortare tid!

Köp samtalstid och prata med våra spådamer direkt

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp av tarottolkare

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.