phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Tarot – en outtömlig källa till visdom

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Tarot

Tarot är en mycket gammal metod för spådom som människor över hela världen använt sig av under hundratals år. Tarot kan ge dig vägledning kring vilken situation som helst i livet! Tarotkortleken består av 78 kort, som alla har en speciell betydelse. Oavsett om dina funderingar rör framtiden, kärlek, relationer, ekonomi, arbete, familj så kan tarotkorten ge dig svar på dina frågor.

Om man ser sitt liv som en tågresa, så kan man antingen välja att åka framlänges eller baklänges i tåget… Åker man baklänges ser man hur landskapet passerar revy när man redan åkt förbi… Åker man framlänges ser man däremot alla hus, åkrar och träd redan innan de kommer!

Att få en tarotläggning hos en synsk och medial spådam fungerar lite på samma sätt, du får följa med på en tågresa där du ser bilder av det som komma skall i ditt liv, redan innan det har hänt, och kan på så vis bestämma om du vill byta riktning i livet och gå på ett annat tåg!

En vis man sade en gång att det som skiljer framgångsrika människor från andra är att de använder karta…. Att få en tarotläggning är ett sätt att rita upp en personlig karta över din situation så att du slipper famla i mörkret, och istället kan ta makten och kontrollen över din situation, att åka tåget framlänges istället för baklänges. Ta vara på ditt liv och den unika möjlighet du har att styra ditt liv i den riktning som just du vill ha det idag! Ta chansen att ta reda på vad som väntar just dig, och hur du kan påverka ditt liv så att du kan leva det liv som är menat för dig!

Oavsett om du har funderingar kring arbete, ekonomi, kärlek, hälsa eller relationer när du ber om tarotkortens hjälp, så kommer informationen du får ge dig en ökad känsla av kontroll över din situation, och följaktligen ett lugnt sinne och en känsla av harmoni och balans. Och när du har balans i både sinne och hjärta kan du fatta mycket bättre beslut kring din situation. När du har sett vad korten har att säga om din situation kommer du antagligen andas ut och kunna fortsätta med din dag, mycket lättare i sinnet!

Köp samtalstid och prata med våra spådamer direkt

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Spådam som kan hjälpa dig med tarot

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.