phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Synsk, förmedlare av universums budskap

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Synsk

Vad betyder det att vara synsk?

På engelska säger man psychic, och på svenska säger man synsk för att beskriva en människa som har förmågan att se in i framtiden, kunna se och tolka tecken och känna in hur andra människor tänker och känner och vad som har hänt i deras liv.

En synsk person eller ett medium kan läsa av andevärlden och andra saker som vi inte enbart kan uppfatta med våra fem sinnen. Man brukar därför säga att synska personer har ett sjätte sinne, det andliga sinnet.

Man kan vara clairvoyant och tar då in förnimmelser i form av bilder som man ser.

Vissa är clairaudienta, vilket betyder att man tar in budskapen genom hörseln.

Andra kan vara clairsentienta, vilket betyder att man känner in budskapen på en känslomässig nivå. En synsk spådam kombinerar ofta olika arbetssätt när hon ger andlig vägledning, och kan också förstärka sina förnimmelser genom att spå i tarot.

Vissa människor tror att synskhet är en magisk talang som enbart är få förunnat. Men alla människor kan stärka sin intuition och utveckla sina förmågor att läsa av och känna in sin omgivning! Att vara synsk och att kunna spå är en förmåga som man kan öva upp, precis som man kan lära sig att spela ett instrument! Hur duktig man blir är beroende av hur mycket tid man lägger ner. Om du vill ha hjälp med att utveckla din intuition och din andliga sida kan du få många goda råd och rekommendationer av våra duktiga spådamer!

Alla människor stöter på svårigheter i livet som kan hålla oss tillbaka i vårt växande och vår utveckling. Att ringa till en synsk spådam och få medial vägledning är som att kunna ringa till en mycket god vän mitt i natten, och få råd som är helt och hållet anpassade till din specifika situation. Och något som alla framgångsrika människor i vår värld har gemensamt är att de inte har varit rädda att be om hjälp när de har behövt det! Istället har de investerat i sig själv och sina egna möjligheter genom att söka rådgivning av specialister som kan hjälpa dem med just det som är viktigt för dem! Investera i din egen framgång idag genom att ringa och prata med någon av branschens mest anlitade spådamerSpådam.se!

Köp samtalstid och prata med våra spådamer direkt

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp av våra synska spådamer

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.