phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Att spå är att se möjligheter innan de kommer!

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Spå

Det finns många olika redskap och verktyg som kan användas för att spå. Varje spådam och sierska använder sig av sina egna mediala verktyg. Duktiga spådamer har erfarenhet inom många områden av medial vägledning, och kan kombinera sina mediala förmågor och verktyg för att ge dig den bästa hjälp du kan få.

Tarot är en av de allra mest välkända verktygen som används för spådom. Kortleken består av 78 kort, där varje kort har en unik betydelse. En läggning med tarotkort kan ge dig viktig information om var du befinner dig i nuläget, och vad du behöver göra för att nå dina mål. En tarotläggning ger dig möjligheten att överblicka din livssituation på en visuell karta. Det är viktigt att minnas att den sanna styrkan i tarotkorten ligger i det faktum att du alltid har makt att förändra det korten visar dig.

Att vara klärvoajant betyder att man är klarseende, och kan se bilder av situationer utan att använda kort eller andra verktyg.

En duktig medial vägledare kan också hjälpa dig att se hur dina tidigare liv hänger ihop med skeenden och situationer som uppstår i ditt liv idag. Många gånger kan det också vara så att när vi upplever att vi har starka känslor för någon som vi egentligen inte känner, så hänger detta ihop med att man har haft en relation i ett tidigare liv. Upprepade utmaningar och konflikter i en nuvarande relation kan också hänga ihop med situationer man upplevt tillsammans i tidigare liv. Genom medial vägledning kan du skaffa dig insikt kring vad det är som händer, och på så sätt ta kontrollen över ditt liv!

Några spådamer använder sig av runor när de spår. Runor består av 25 symboler som ofta är tryckta på sten, metall eller trä. Dessa blandas och kastas ut, och spådamen tolkar sedan deras betydelse beroende på hur de hamnar. Alla symboler har en egen betydelse.

Runor brukar vara särskilt användbara när det gäller att upptäcka vilka djupare mönster som styr vårt liv och vårt handlande, och vad det är som påverkar oss på ett omedvetet plan. En professionell spådam försöker alltid hjälpa dig att se vilka positiva möjligheter som finns i just din specifika situation!

Astrologi är ytterligare ett sätt att förutse framtiden genom att studera planeternas position och deras inverkan på din personlighet och dina relationer.

Köp samtalstid och prata med våra spådamer direkt

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp av spådam med att spå dig

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.