phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Mediala förmedlar budskap mellan världarna

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Mediala

En person med mediala förmågor kallas för ”psychic ”på engelska. Ordet kommer i sin tur från grekiskans ”psych”, som betyder ”att se”.

Många människor lever i tron om att vara medial enbart handlar om att prata med människor som gått över till andra sidan. Men att vara medial innefattar så mycket mer än så! Att vara medial är att utgöra ett medium, en länk och en bro mellan olika sinnevärldar, och förmedla kommunikation och budskap mellan världarna.

Mediala arbetar ofta utan tarotkort eller andra verktyg för spådom, och är istället klärvoajanta, dvs mediala får bilder och intryck av din situation som de förmedlar till dig.

Dessa bilder kan vara konkreta och innefatta platser, saker, personer, men är ibland också abstrakta till sin natur. Den mediala vägledaren kan också känna in vad andra personers runtikring dig tänker och känner, vilket kan vara till stor hjälp när man upplever förvirring i kärlek och behöver fatta beslut om hur man bäst går vidare. Mediala vägledare kan också upptäcka olika former av blockeringar som hindrar dig i din situation, och hjälpa dig att frigöra dig från dem.

Mediala kommunicerar på ett konkret och praktiskt med dig, för att hjälpa dig fatta de bästa besluten och uppnå de bästa resultaten i din situation. Professionella medium söker alltid svar åt dig som kan få dig att se de positiva möjligheter som din livssituation innehåller, och är noga med att påpeka att du ytterst har alla förutsättningar att utforma ditt liv så som du vill ha det.

Köp samtalstid och prata med våra spådamer direkt

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Mediala spådamer som kan hjälpa dig

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.