phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Medial vägledning i flera dimensioner

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Medial _vägledning

Står du vid ett vägval i livet? Känns det som att du sitter fast? Upplever du att du gör allt du kan för att påverka din situation men ändå inte får de resultat du vill ha? Då kan det vara läge att ta kontakt med en medial vägledare som kan hjälpa dig att se din situation ur ett högre perspektiv!

Medial vägledning innebär att du med hjälp av någon av våra duktiga medium får andlig vägledning kring din livssituation, och ser det övergripande helhetsperspektivet kring varför saker är som de är i ditt liv. Det finns alltid en mening och en anledning till det som händer, och ibland räcker det med att medvetandegöra vad det är för lärdomar du ska dra av din situation för att blockeringarna ska lösas upp och du kan gå vidare. Allt detta kan våra spådamer och medium hjälpa dig med.

Under medial vägledning berättar mediumet för dig vad hon ser och vad hon får för bilder och förnimmelser av dig, din situation och ditt liv. Viktiga relationer som påverkar dig kommer ofta upp under seansen, och du får möjighet att undersöka hur andra personer känner och tänker. Med hjälp av tarot och andra mediala tekniker kan mediumet också urskilja vilka hinder som finns runtikring dig, och vad du behöver göra för att göra dig fri från dessa. Det är vanligt att dina andliga vägledare ger dig konkreta budskap under en sån här seans, som kan vara svåra att förstå vid första anblick, det är då en god idé att skriva ner dessa och se vad de får för betydelse i ditt liv över tid. Ibland uppstår också kontakt med dina andliga vägledare, eller någon närstående som gått över till andra sidan under samtalet.

Köp samtalstid och prata med våra spådamer direkt

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp av våra mediala vägledare

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.