phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spåkvinna - Den moderna tidens spådam

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Spåkvinna
I sagans värld är en spåkvinna ofta en person med ett väldigt mystiskt utseende, med långt mörkt hår och stora smycken, klädd i färgglada kjolar. Hon kan se in i framtiden och använder sig ofta av en kristallkula. Andra ord som används med samma betydelse som spåkvinna är spådam och sierska.

I det verkliga livet känns en spåkvinna igen på helt andra sätt! Hon är en kvinna som ser ut som vilken kvinna som helst… Ofta har personen känt sig annorlunda än andra redan från barnsben. Kanske har hon sett och känt av den andliga världen redan som liten, men inte vågat tro på att det hon sett är sant, utan istället kallat sina andliga lekkamrater för låtsaskompisar.

Kanske har hon känt av hur andra människor tänker och känner, vad de kommer att göra. Kanske kan hon höra redan när nyckeln sätts i dörren vem det är som kommer hem. Kanske har hon sanndrömmar där hon drömmer om saker som sedan slår in.

En spåkvinna kan också vara av manligt kön och kallas då för siare, eller medium.

Om du känner igen dig i ovanstående beskrivning, är det mycket möjligt att det bor en spåkvinna med mediala och andliga gåvor även i dig! Det är då viktigt att lära sig så mycket som möjligt om spådom, tarot och vad det innebär att vara medial, så att du kan tillämpa dina förmågor på bästa sätt. Att kontakta andevärlden och försöka se in i framtiden är ingen lek som man kan ägna sig åt utan kunskap. Det krävs stor mognad och noggranna förberedelser för att kunna hantera och tolka sina upplevelser och förnimmelser, och är ingenting man bör ge sig in i på egen hand innan man har stor erfarenhet av spådom och att vara medial. Alla berömda medium och spådamer har någon gång i livet fått utbildning och handledning av mer erfarna andliga vägledare som har hjälpt dem att utveckla sina mediala förmågor. Övning ger färdighet!

Våra professionella spådamer har lång erfarenhet av att handleda människor i andlig utveckling, och vet hur man bäst utvecklar sina mediala förmågor. De kan ge dig hjälpa dig att förstå dina andliga upplevelser, och de kan ge dig skräddarsydd coachning och vägledning så att just du kan utveckla dina mediala förmågor på bästa sätt!

Köp samtalstid och prata med våra spådamer direkt

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp av en spåkvinna

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.