phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Tarotlinje unik personlig vägledning för dig!

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Tarotlinje
Tarot
är ett mycket effektivt verktyg att ta till hjälp när du måste fatta avgörande beslut i livet, som vilken partner du ska välja, var du ska bosätta dig, vilken karriär och vilket arbete som kommer att göra dig lyckligast.

Tarotkorten fungerar som vägvisare i mörkret och kan ge dig en överblick vilka möjligheter och alternativ du har i nuläget, samt visa dig vilka konsekvenser olika beslut du kan fatta får för dig och ditt liv.

Med vetskapen om detta som trygghet kan du i lugn och ro och med ett klart sinne fatta ditt beslut!

Ibland kan det kännas svårt att fundera ut svaren på de stora och avgörande frågorna i livet på egen hand.

Då kan det kännas tryggt att lyfta luren och kunna diskutera din situation med en professionell vägledare som kan fungera som bollplank och samtalspartner.

När du ringer till vår tarotlinje här på Spådam får du kontakt med de allra mest erfarna och anlitade spådamerna i branschen. Vi arbetar kontinuerligt för att kunna erbjuda dig den bästa servicen och den högsta kvaliteten. Våra spådamer har alla lång erfarenhet och gedigen utbildning inom området, och har även genomgått omfattande tester innan de får anställning hos oss.

Hos oss kan du känna dig trygg med att vi arbetar efter ett etiskt förhållningssätt där dina behov och önskningar är i fokus. Självklart har alla som arbetar på vår tarotlinje tystnadsplikt.

Här kan du ställa frågor om livets alla områden, kärlek, relationer, otrohet, skilsmässa, passion och svartsjuka. Du kan också få svar på frågor som rör arbete, ekonomi och pengar. Inget område är för stort eller för litet! Våra duktiga spådamer och sierskor finns här för att hjälpa just dig med dina funderingar och erbjuder dig även gärna distans-healing för att just du ska må bra!

Köp samtalstid och prata med våra spådamer direkt

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Tarotlinje med mediala spådamer

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.