phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Horoskop 2018

                                                              2018

                       Året där den gudomliga porten öppnas!

År 2018 är ett händelserikt och ytterst unikt år som aldrig ger oss samma möjligheter igen! Det är kärlekens år tillsammans med stora ekonomiska vinster!

Prövningarnas tid är förbi och vi träder in i en tid av blomstring på alla plan. Ekonomiskt trassel växlar och skapar istället nu ekonomiska möjligheter. Det är ett år av risktaganden därför att vi blivit modigare under 2017 års uppstigning. Vi har landat i våra hjärtan där just modet bor!

Vi har inte enbart trätt in i en ny era av en 9-årscykel som startade 2017 - år 1- och som 2018 följs av år 2 utan vi har dessutom aspekten av den högfrekventa 11:an med oss. 11:an är ett av våra mästartal och som vibrerar på mycket hög frekvens. 11:an som innehåller talet 2 står för dualitet, upplysning, transformation och ljus. 11:an är den heliga porten vi träder in igenom och når det högsta gudomliga inom oss men även på ett yttre plan så att vi kan skapa det vi önskar oss! Den som är redo - som har städat upp och rensat bort - har förberett sig väl och lärt sig av de nio livsläxorna, kan nu träda in genom denna gudomliga port!

                                                 Ytterligare aspekter

Vi har ytterligare aspekter att ta hänsyn till såsom skiftningen – paradigmskiftet - uppstigningen som fullbordades under sommaren 2017 där vi gick från Fiskarnas tidsålder, som har påverkat oss under ca 2000 år, till att vi gick in i Vattumannens tidsålder och som nu kommer att ligga kvar under ca 2000 år. Från tro – makt och kontrollfrekvensen och ett dogmatiskt styre över människan - till vetenskap, kunskap och upplysning under frihetsfrekvensen och som handlar om att människan styr över sig själv genom egenansvar och blir en fri individ. Nu har vi alla möjligheter i våra händer! Vi kan skapa den värld vi vill ha, både på ett individuellt och på ett globalt plan.

   Genom 11:an stiger vi upp i ett högre medvetande över hela jorden. Hela vår planet vibrerar på högre frekvens och vi stiger in i en högre dimension. Här ökar medvetandenivån till ett självmedvetande. Vi blir medvetna om att inget kan förändras om vi inte börjar med oss själva först! Ställ dig frågan om vilka förändringar du behöver göra för att nå ditt högsta bästa. Genom att öka i medvetenhet kan du ta steget in i Nya tiden och träda in genom den gudomliga porten vi nu har tillgång till under 2018. Inte förrän år 2027 som denna port återigen öppnar sig för oss varför det är en god idé att göra vad som krävs nu!

                                                       Ormbäraren

Ytterligare en viktig aspekt som vi inte längre kan se bort ifrån är stjärntecknet Ormbäraren. Ormbäraren skapar intressanta förskjutningar som bringar klarhet och ökad tydlighet. Ett belysande exempel på detta är hur vissa stenbockar flyttar över till Skytten. Stenbocken har kvar sina aspekter i sitt infödda soltecken men finner ytterligare klarhet om sig själv i skyttens element.  Man hör ofta stenbockar säga att det som sägs om dem stämmer till viss del, att de kan vara allvarsamma och strävsamma men inte tråkig. De hävdar att de har en spontan sida tillsammans med en äventyrslystnad. Den sidan finner vi hos Skytten vilket gör att dessa stenbockar upplever ett förtydligande kring sig själva genom Ormbäraren som blir vår balanserare. Ormbäraren skapar tydlighet och är ett komplement. Tiden då solen går igenom ormbäraren är tiden för avgörande tester och spirituell återfödsel. Han förankrar oss med universumet och andra världar. Ormbäraren överför energi från stjärntecknets cirkel till en spiral, vilket medger fri tillgång till nya sätt att utveckla unika idéer och på individuellt plan att utvecklas istället för att befinna sig i en sluten cirkel. Han leder oss genom den heliga porten under 2018.

   När solen går in i Ormbäraren träder vi in i en period av högst spirituell och intuitiv kraft, i en energi som står för det extrema, för alla ytterligheter. Bara genom att ge sig ut i gränslandet som vi kan fånga nya idéer! Ormbäraren hjälper oss att bredda våra horisonter, finna lusten att lära nytt, utvecklas, resa och att ta del av det som är större än oss själva. Ormbäraren är ett djupt andligt tecken där det är av yttersta vikt att ta vara på allt som har med vårt välmående att göra. Yoga, meditation och andligt sökande i Nya tiden räknas hit. Ormbäraren besöks av Solen mellan den 29 november till den 28 december.

                         Saturnus – Kronos – vår stränga läromästare

Saturnus påverkan under 2018 kan vara precis den ordningsman vi behöver då han håller oss på jorden när vi är på väg att flyga för högt. På så sätt hjälper han oss från att begå alltför stora misstag när vi blir nyfikna på allt vad som bjuds. Han är en vis man med ett högre syfte som grundar sig på sanningen – sant tal, sanna handlingar och att vi står sanna gentemot oss själva i varje situation – hur tuffa dessa situationer än kan vara.

   Saturnus är en läromästare och vi får ta del av de lärdomar vi behöver för att kunna växa och utvecklas. Han ser till att vi ser verkligheten och sanningen på nära håll. Här kan det bli nödvändigt med åtstramningar, bortsållning av människor tillsammans med vanor och beteenden som inte gagnar oss på vår väg i tider av förändring.  

   Under december 2017 går Saturnus in i Stenbocken där han trivs väl eftersom det är hans eget tecken. Här kan han nu hjälpa dig med att välja väg och hitta rätt. Han vill att du rannsakar dig själv, strukturerar och planerar. Då är han en vän att räkna med och du får allt stöd du behöver! Han är inte intresserad av genvägar så se till att du arbetar grundligt och startar från ruta ett, annars riskerar du att kastas tillbaka för att få börja om från början. Han ser till att världen och individen frigörs från förtryck. Han stannar kvar till år 2020 vilket innebär att vi får gott om tid på oss att finna oss själva och leder oss mot självständighet, men han kräver ansvar och disciplin av oss.

                                              Saturnus i Skorpionen

Här kan vi vänta oss att genomgå prövningar för att kunna göra nödvändiga förändringar. Saturnus är vår karma och vår stora lärare och kommer att se till att vi tar ansvar för våra liv och för vår framtid. Här kommer man om man inte har tagit tag i sig själv tvingas möta skeletten i garderoben. Allt läggs på bordet och ingen kommer undan! Gamla misstag kommer ikapp oss och det är dags att betala tillbaka våra skulder och rensa ut vår karma. Relationer blir starkare och fördjupade eftersom vi nu vill skapa starka band till människor istället för kyla och avstånd. De förändringar vi gör här är stabila och säkra. Vi är inte längre rädda för det som döljer sig inom oss eller omkring oss.

                                            Kronos piska och morot

För dem som har skjutit upp arbetet med sig själv möter en hel del motstånd under det här året eftersom Saturnus – Kronos – vår stränga lärare, avskyr lathet och soffpotatisar. Om det går använder han sin piska för att föra de lata framåt samt skapar effektivitet och drivkraft. Mars inträde kan komma att innebära snabba och dramatiska uppbrott men minns att alla utmaningar leder till förändring och är till för vårt högsta bästa!

För dem som har hängt med i frekvenshöjningen kommer under 2018 att få uppleva ytterligare expansion. Håll i er och följ med! Kapitulera inför det högsta bästa och ta så många som möjligt med er! Lär om lyckan och våga lev i den!  En varning utfärdas i att inte höja frekvens för fort. Bli inte ivrig och drabbas inte av överentusiasm – Håll balansen!

                                          Uranus - Revolutionären

Revolutionära Uranus öppnar vårt medvetande och banar väg till ett nytt tänkande. Det är nya impulser, frihet och tändning som gäller. Vad han söker är frihet och nya erfarenheter. Oroa dig inte för en växande ansvarsbörda! Jupiter träder in och belönar den som investerar, både i sig själv och genom exempelvis i aktier med en väsentlig inkomstökning. Du lär dig att genom handlingskraft skapas nya chanser och möjligheter för dig. Uranus lämnar Väduren tidigt under 2018 så passa på att lyft fram dig själv och dina idéer under första kvartalet!

                                             Neptunus i Fiskarna tecken

Utöver Saturnus stora påverkan har vi ytterligare viktiga aspekter. Influenser från Neptunus i fiskarnas tecken kommer att vara märkbara under hela året och ger löfte om mental styrka. Här får vi hjälp med vårt tålamod så att vi genom uthållighet kan nå våra mål och förverkliga våra drömmar. Här får vi också hjälp med att hålla oss stämda i humör. Vi har gått igenom tuffa prövningar under den förra 9-årscykeln så det ska mycket till för att bringa oss ur balans nu!

                                                    Pluto i Stenbocken

Pluto är i direkt rörelse framåt i Stenbocken.  Han trädde in i tecknet redan 2008 och kommer att stanna fram till 2023. Här påverkar Pluto - eftersom han befinner sig i kardinala jordtecknet Stenbocken - maktstrukturen och världsekonomin. Vi kommer att få se stora förändringar inom politiska och religiösa strömningar och som kommer att förgöras i grunden så att nya strukturer kan ta vid. Vi kommer att få se fler krig och fler naturkatastrofer vilka dessvärre är nödvändiga för att nå förändring som i sin tur leder till balans på vår jord. Kom ihåg att allting börjar med var och en av oss!

                                            Förmörkelser under 2018

Förmörkelser antyder livsförändring. Händelser och oväntade nyheter kommer till oss. Här kan uppstå familjedrama och plötsliga uppbrott. Även boendet kommer på tal i form av ett helt nytt boende eller omfattande renoveringar. Förmörkelserna sätter fart på sådant vi har skjutit upp. Vi knuffas framåt i rätt riktning så att vi kan ta oss över tröskeln, den höga mur vi byggt på egen hand men som vi nu kan ta oss förbi. Förmörkelserna under 2018 har en extra stark påverkan på oss på grund av vår högfrekventa 11:a. Vi knyter nya vänskapsband och utökar vårt kontaktnät. Genuin kärlek kommer till oss, möjlighet till frigörelse, nytänkande och förverkliganden. Ökad ekonomi och karriärdrömmar som uppfylls. 

                                        Solförmörkelsen den 15 februari

Denna är enbart partiell. Här ges en chans att börja på nytt i livet. Du får möjlighet att rensa bort dem som inte ska vara kvar på din livsscen så att du istället kan ge dig själv den kraft och energi du behöver. Börja med att tänka på dig själv först! Här påverkas även våra karriärmöjligheter. Våga ta det du vill ha! Dra lärdom ur det förflutna. Dessa erfarenheter genom prövningar du har med dig är kunskaper du har förvärvat så att du nu vet hur du ska göra för att göra rätt. Välj att arbeta med det du tycker är roligt. Omvandla en hobby till ett arbete. Det ska vara roligt att tjäna pengar!

                                           Solförmörkelsen den 13 juli

 Denna är enbart partiell. Vad som är ytterst intressant vid denna solförmörkelse är att den infaller vid en nymåne som står närmast jorden under hela kalenderåret. Här finns en ökad potential för nystarter på alla plan. Starta eget, expandera, nya relationer, ändrad livsstil. Här ser vi oss själva i sanningens ljus. Förmörkelser synliggör det som legat dolt där det undermedvetna når medvetandenivå.

                                      Solförmörkelsen den 11 augusti

 Denna är enbart partiell. Nästa totala förmörkelse inträffar inte förrän den 16 oktober 2126 och är intressant nog ett år som liksom detta år står i sin 11/2. Här ges vi ytterligare möjligheter att expandera på alla plan om vi har rensat ut det som inte ska vara kvar. Skriv inga kontrakt.

                   Månförmörkelser den 31 januari samt den 27 juli

Dessa månförmörkelser är totala och kan upplevas omvälvande och kaotiska tills saker och ting faller på rätt plats och lugnet infinner sig. Människor visar sig från sitt sanna jag. Det blir lätt för dig att se vad som ska rensas bort. Låt människor sortera bort sig själv. Låt dem gå som ska gå. Klamra dig inte fast vid någon eller något som har brunnit ut. Det ska ändå inte vara där! Du får nu två viktiga tillfällen att möta dig själv. Iaktta dig själv uppriktigt.

                                           Livet är ditt! Fånga det nu!

Vi är inne i en mycket spännande era som startade 2017 och som nu tilltar i kraftenergi under 2018 på grund av vår 11/2:a. 2018 är vårt mest spännande, äventyrliga och kreativa år under denna 9-årscykel vi påbörjade 2017. 2018 är de stora förändringarnas år som banar väg för allt vi länge önskat oss och som vi nu kan förverkliga, fördjupa och expandera. Året är packat med karriärprestationer, djup och genuin kärlek tillsammans med massor av äventyr! Goda möjligheter för finaste finanserna då vi finner smartare vägar mot stabilt ekonomiskt flöde. Ett år där man gamblar – tar risker. Se upp för dumdristighet!

Hur påverkas du av alla dessa aspekter vi nu går in i? Påverkas du av Ormbärarens förskjutningar genom att du går över i ett annat stjärntecken? Hur kan du på bästa sätt följa med upp i alla energipåslag som nu infaller? Vill du ha mer information om hur just ditt år kommer att se ut? Vänd dig gärna till någon av våra ytterst skickliga spådamer som med kärlek och ljus guidar dig på din livsväg!

Med önskan om ett riktigt Gott Nytt År!

 

27 Dec 2017

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.