phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Månadens intervju - Spådam Siri

”Vår styrka är att vi kan komma med nya infallsvinklar”

För Siri, liksom för alla som arbetar på Spådam, känns det naturligt och meningsfullt att prata med kvinnor och män i alla åldrar varje dag. -Vi är bra på att lyssna. Vår styrka är att vi kan komma med nya infallsvinklarpå problem, säger Siri.

”En bra Spådam lyssnar noga samt bottnar i sina värderingar”. Jag intervjuar Siri, som är Spådam och personalansvarig på Spådam.se. Nästan med en gång hamnar vi i ett samtal om människorna bakom Spådam och om spåkonst, psykologi och mänskligt beteende. - Vi som arbetar på Spådam har stor förståelse för människor som behöver nya infallsvinklar på problem. Vår förhoppning är att ett samtal ska leda till en förändring. Givetvis har vi tystnadsplikt, säger hon.

Siri berättar att många som arbetar på Spådam har mycket erfarenhet från arbetslivet. Siri själv har arbetat några år på Migrationsverket samt som svensklärare och lärare i SFI. Vidare har hon arbetat på en förskola samt en tid i butik. Sammantaget gör arbetslivserfarenheten från alla olika ställen att hon liksom de andra Spådamerna har hög människokännedom samt att de är bra på att ge råd till folk i livsresan och i yrkesvalen. Spådamerna är känsliga, har hög integritet och förstår att det kan vara tufft att hitta en väg fram ibland. -Jag hade själv en kris för åtta år sedan till följd av en relation som tog slut. Med rätt stöd och rätt ord på vägen kunde jag byta riktning och hitta tillbaka till glädjen. Det vill jag ge andra, säger hon.

Som utbildad djurskötare och maskinförare har hon alltid älskat djur. Som Spådam kan hon ge healing till djur även om det främst är människor hon hjälper. Klassisk healing eller trumhealing är hennes expertområden och via telefon skickar positiva vibrationer. - Många av oss hämtar inspiration och kraft i naturen. Det gör att vi har energi att ge healing och vihar hjälpt många människor att känna sig bättre samt känna hopp, säger hon.

För Siri liksom för de andra Spådamerna kom känslan av att hon var medial nästan som en uppenbarelse. På en marknad träffade hon en man som berättade för henne hur hon var omgiven av energier och andliga väsen och att hon stod i kontakt med universum. Enligt honom var hon medial och många runt omkring höll med. -Jag kände att det nog alltid hade varit så. Nu vill jag använda mitt sjätte sinne för att stötta andra, säger hon.

Siri är clairekognizant vilket betyder att hon ” bara vet svaren”. Svar i form av tankar och känslor kommer till henne - något hon även beskriver som att hon får varsel. Det kommer bilder, känslor och tankar till henne, tankar hon direkt förmedlar till den som ringer. Hon är bra på att ”känna” hur livet kommer att bli för någon. Siri är andlig och vägleds av en inre kompass och som vägvisare är hon en stöttande röst. Hon vägleder människor i deras personliga utveckling och att våga lyssna på det inre jaget. Siris största styrka är att hon är känslig för energier och kan förklara vad som påverkar en individ just nu. - Jag spår utifrån en unik kortlek. Kortleken hjälper mig att arbeta metodiskt med symbolik och kortkombinationer. Jag är starkt intuitiv och känner vart andra människor är på väg. Målet är att vårt samtal ska leda till en förändring, avslutar hon.

6 Dec 2015

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.