phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Alexa - Direktkod 301

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Alexa har stark intuition.

Alexa är en inkännande rådgivare, som lyssnar mycket på sin intuition, tillsammans med de mediala budskap hon får. Hon ser mycket i bilder och får till sig ord och meningar. För att få en så säker sittning som möjligt med Alexa, så vill hon ha ja och nej svar som bekräftelse, men hon behöver inte veta så mycket mera. När hon börjar sin reading så tar hon upp ett kort som uppvärmning, sedan flyter det på eftersom hon är ett direkt vetande medium. I sin kontakt med andevärlden kan hon få in ansikten och namn på dina kära på andra sidan. Under samtalet förmedlas healing om du vill.

Djurkommunikation är också ett kärt ämne, då hon tydligt ser djuret och vad detta kan ha för problem. Alexa har även vissa kunskaper inom astrologi.

Alexa spår inte i sjukdom och död. Hennes arbetsspråk är svenska och engelska.

Spådam Alexa sitter gärna i soffan eller på golvet när du ringer och hon har sitt altare med ljus, kristaller och tarotkortlekar bredvid sig.

Rekommendation:
Alexa är mycket trevlig att prata med. Budskapen kommer till henne snabbt och lätt. Hon spådde mig i kärlek och fick in specifika detaljer, som gjorde mig full i skratt. Hon kunde även känna in min karaktär och förklara olika saker angående mitt jobb och karriär.Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.