phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Alexandra - Direktkod 180

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.

Alexandra har utbildat sig för kända medium, och har dokumenterad kunskap. Hennes gåva är medfödd och nedärvd i flera led. Hon har kunnat läsa av människors energier så länge hon kan minnas och hon har även stark intuition. Hon kommer från Sydamerika och har indianskt påbrå. I sin dagliga gärning arbetar hon med utsatta människor och hon har stor empati för alla som hon möter.

Alexandra är även en mångsidig healer och arbetar med flera olika metoder. Att vägleda människor och hjälpa dem som behöver henne har blivit hennes kall.

När du ringer till Alexandra så har hon sina kristaller, änglakort och tarotkort framme, men hon erkänner direkt att hon inte använder dem så mycket, eftersom hon tar in allt med syn och hörsel och känslor i sin kropp. Hon har kraftfulla guider som kanaliserar budskapen till dig. Hon tar även in dina guider och kan beskriva dem exakt.

Spådam Alexandra anser att man måste vara professionell i sitt arbete och hon lämnar inget halvgjort. Därför vill hon ha bevis på att det är rätt anhörig du får in från andra sidan, innan hon förmedlar budskapet du ska ha. Hennes måtto är att det finns en sanning som är just din sanning och det är den, som är menad just för dig, och alltså den hon ska förmedla till dig.

Rekommendation:
Det var en häftig upplevelse att bli spådd av Alexandra. Hon svarade på frågor som inget annat medium lyckats svara på förut. Det blev så rätt och många bitar har fallit på plats, som om hon kom med den felande pusselbiten i mitt liv. Hon stärkte min tro på att jag är på rätt väg i mitt yrke, och jag fick en trygghet och bekräftelse som jag behöver just nu.Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.