phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Alice - Direktkod 238

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Alice har stark intuition och använder orakelkort.

Spådam Alice kan vara var som helst när hon arbetar, men vill helst gå ner i sin källare där hon har ett speciellt rum, som hon inrett med bara naturmaterial. Hon behöver inga särskilda verktyg eller ritualer, men hon vill gärna ha rent omkring sig och plats för sina olika änglaorakelkort. Spådam Alice tycker bäst om kort utan text, för hon vill tona in på bilden. Dåtid, nutid och framtid finns, genom symbolik, i hennes korts bilder. Hon har lång erfarenhet av att spå och hjälpa människor via telefon.

Alice spår i alla frågor, men tycker mest om att arbeta med relationer. Budskapen kommer till henne snabbt och säkert. Hon känner in karaktärsdrag på de som kommer spontant från andevärlden och hon känner även in dofter. Om du frågar om en framtida partner, så kan hon inte få in utseende, men däremot är karaktärsdragen tydliga. Alice spår inte i sjukdom och död och letar inte efter djur och saker.

Hennes arbetsspråk är svenska och engelska.

Rekommendation:
Alice spår snabbt och säkert och har en mycket trevlig röst och framtoning. Hon tog in min personlighet till 100%. Jag frågade om karriär och om min hjärtevän och hon gav mig mycket trovärdiga svar!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.