phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Allie - Direktkod 189

Spådam Allie

Lyssna på min presentation.

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Vår Spådam Allie är en utbildad hälsocoach som vägleder med stor empati.

Allie är en välutbildad hälsocoach, kostrådgivare och personlig tränare. Hon har med tiden upptäckt att människor även behöver stöd i den andliga aspekten av livet. Det blir inte alltid som man planerar i livet, men med hjälp av sin inre rådgivare blir det som det ska vara, och det är en sak som hon själv fått erfara.

När du ringer till Allie har hon sina redskap redo. Hon använder sig av Änglakort och kortleken ”Healing with the Fairys”. Där hon sitter i soffan har hon brett ut kristaller omkring sig och hon har skyddat sig rituellt. Hon har guider och Ärkeänglar med sig. Hon kanaliserar genom automatisk skrift, och hon har även en mycket stark intuition. Hon ser bilder, är allvetande, känner känslor och energi. Hennes medialitet är nedärvd i generationer på hennes mors sida.

Om det är anhöriga som vill komma fram ser hon dem som inre bilder och har en dialog med dem för att kunna förmedla deras budskap till dig.

Spådam Allie är en varm inkännande rådgivare som är trygg i sig själv. Hon vägleder dig med stor empati. Ärlighet är viktigt och hon försäkrar sig om att kunden kan relatera till det hon säger. Hon tar sig an både dåtid och nutid, men främst ser hon vad som händer här och nu och visar dig vägar att välja. Allie är mycket naturnära och hon hämtar sin kraft genom utevistelser och yoga.

Allie vill inte leta efter borttappade djur och saker, och hon spår inte i sjukdom och död. Hon är mycket språkbegåvad och hon talar flytande engelska och förstår tyska.

Rekommendation:
Jag blev imponerad av Allie för att hon ger så exakta personbeskrivningar. Hon är även duktig att förmedla de bilder av budskapen hon ser, och i mitt fall beskrev hon som ett vattenfall av guldpengar, vilket är exakt det jag önskar mig just nu!

Vill du prata med Allie? Köp samtalstid direkt!

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp med

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Spådam.se

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.