phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Alva - Direktkod 242

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Vår spådam Alva ser detaljer i din situation.

Alva brukar öppna upp genom att meditera i sitt andliga rum och be änglarna om hjälp att guida henne och förstå budskapen hon får upp. Hon får oftast bilder och filmsnuttar men även ord kan komma upp. Hon känner energier och känslostämningar och allt sammantaget gör att hon bara vet. Hennes starka intuition förstärks genom hennes kristaller. Alva har gått kurser i Änglaorakelkort samt i djurkommunikation för kända medium.

Spådam Alva är en positiv medmänniska som har förmågan känna stor empati. Hon är skämtsam och har nära till skratt vilket är mycket helande för dig som ringer. Hon kan sätta sig in i din situation och ge dig förslag på lösningar. En av hennes styrkor är att hon ser bilder med mycket detaljer. Hon kan även förstärka budskapen med sina änglaorakelkort. Om dina vänner och anhöriga från andra sidan vill visa sig så förmedlar hon kontakten. Hon spår inte i sjukdom och död och hon letar inte efter försvunna saker eller djur.

Hon arbetar på svenska och engelska.

Rekommendation:
Man blir glad! Det är det stora intrycket av Alva. Hon är säker när hon förmedlar budskapen och hon utstrålar massor av positiv energi. Jag tror jag satt med ett leende hela tiden när jag pratade med Alva!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.