phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Amanda - Direktkod 287

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Amanda väljer sina kort intuitivt.

Spådam Amanda sitter i lugn och ro vid sina kortlekar och väljer kort när hon känner in din energi. Hon använder alla sina sinnen för att ta emot budskapen som ska levereras till dig. Amanda bara vet, och hon känner även dofter, ser bilder och symboler, och får rebusar och ord, som leder henne rätt. Hon är mycket inkännande, så att hon känner in glädje eller sorg, och hon får även in röster och energier. När det ställs en fråga som man kan svara ja eller nej på, så kan hon använda sin pendel.

När det gäller djur så kan Amanda läsa av ditt djur, men hon letar inte efter bortsprungna djur. Hon kan i vissa fall hitta borttappade saker. Hon spår inte i sjukdom och död och hon vill inte heller se på graviditeter. Om dina anhöriga och vänner på andra sidan visar sig spontant, så kan hon förmedla det.

Hennes arbetsspråk är svenska och hon förstår norska och engelska.

Rekommendation:
Amanda utstrålar en mycket positiv och helande energi. Det är enkelt att prata med henne om stort och smått och hon har snabba och träffsäkra svar. Det märks att hon hela tiden får massvis av budskap, så samtalet flyter lätt. Vi hann prata om både kärlek och karriär under den stund jag ringde till henne!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.