phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spadam/amanda2

Spådam Amanda

Lyssna på min presentation.

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Spådam Amanda har lång erfarenhet som medial rådgivare.

Amanda är en erfaren Spådam som under många år varit ett stöd för människor som behöver hjälp att lösa sina bekymmer. Att finnas för andra är Amandas livsuppgift och hon är intresserad av alla människor, så när du ringer så är hon redo för dina frågor. Spådam Amanda sitter i ett litet rum som hon gjort iordning för ändamålet. Runt sig har hon stenar och kristaller, tarotkort och runor, drömfångare och andra ting som passar med hennes andlighet. Inför ditt samtal har hon mediterat och kommit i rätt stämning.

Amanda har lång erfarenhet av rådgivning per telefon. Sakligt och säkert får hon budskapen som ska till dig. Inga frågor är för svåra då hon är allvetande medium. Hon får svaren direkt från Källan, även om hon vet att hon har guider, healingguider och andevänner med sig. Hon tar anhörigkontakt utan svårighet och hon hittar även försvunna djur och människor. Om du har tappat bort saker så hittar hon dem också. Amanda spår inte i sjukdom och död. Hon talar svenska och flytande engelska och förstår norska.

Rekommendation:
Det här var en mycket effektiv rådgivning vad det gäller hur mycket information som förmedlades på kort tid. Jag hade fullt upp att anteckna alla budskap från mina anhöriga, och vi hann prata om jättemånga olika saker t.ex. mitt jobb, kärleken, mina mål och utmaningar. Och hela tiden förmedlade hon en så stor kärlek och glädje så jag blev alldeles varm!

Vill du prata med Amanda? Köp samtalstid direkt!

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp med

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Spådam.se

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.