phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Angeli - Direktkod 114

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Angeli är en jordnära, professionell, seriös spådam med otroligt stark medial förmåga.

Angeli tar sitt arbete på största allvar och följer alla etiska regler, samtidigt som det är viktigt för Angeli att vara sig själv i alla lägen. Angeli har varit medial sedan barnsben även om hon då inte alltid förstod vad det var! Som liten hade hon sanndrömmar, kunde känna på sig vem det var som skulle ringa samt förutsåg händelser som skulle komma att ske.

Innan Angeli påbörjar ett arbetspass kopplar hon alltid upp sig mot sina andliga guider och ber dem om hjälp. När hon arbetar är hon hela tiden 100% fokuserad på dig och det hon gör.

Efter arbetspasset stänger hon ner sina kanaler så att inte all information fortsätter komma till henne när hon sover.

Angeli vill inte veta någonting om den person eller situation som du frågar om, utan får all information till sig medialt. När du har ställt din fråga kanaliserar Angeli bilder som hon berättar om för dig, så att du kan bekräfta att det är rätt person som hon får information om. Ibland kan det hända att den person som dyker upp bland bilderna i själva verket är någon som tänker mycket på dig! Angeli arbetar främst medialt men tar också stöd för sina tolkningar i tarotkorten.

Angeli brukar beskrivas som en människokär och inkännande person som har det mediala arbetet med sig vad hon än gör. Hon ställer alltid upp när det finns någon i hennes närhet som behöver hjälp, och Angeli mår själv som bäst när hon får bekräftelse på att hon har kunna hjälpa någon!

Spådam Angeli är mycket van att arbeta med seanser och att ta kontakt med andra sidan. Hon är även mycket duktig på att arbeta med frågor som rör kärlek och arbete, samt kan erbjuda spirituell healing när du så önskar. Hon förmedlar också budskap från dina medhjälpande guider. Utöver detta är Angeli även samtalsterapeut och certifierad i Astrologi.

Angeli har även stor erfarenhet av att hitta försvunna djur och hjälper gärna till med det, men har svårare att hitta saker som kommit bort, då hon upplever att hon inte får någon kontakt med döda ting på distans. Hon pratar inte heller om när nu levande personer kan komma att gå över till andra sidan i sina samtal.

Rekommendationer:
”Om jag skulle säga en sak om Angeli så är det att jag inte klarar mig utan henne. Oavsett vilken fråga jag har för stunden så känner jag efter varje samtal vi har att jag genast mår mycket bättre och har fått mycket ber energi! Hon är alltid glad, varm och snäll och man känner verkligen att hon släpper allt hon har för händer för att hjälpa dig. Jag är så tacksam och lycklig för att jag har hittat Angeli och hoppas vi kan hålla kontakten livet ut!”Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.