phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Ann-Louise - Direktkod 178

Spådam Ann-Louise - Direktkod 178

Lyssna på min presentation.

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Vår Spådam Ann-Louise finns här för dig.

Ann-Louise är en lugn och trygg kvinna, vilket skapar ett förtroende hos klienterna. Att lyssna in, visa förståelse och empati är något som är viktigt för henne. Hon vägleder dig med värme och hon är en god lyssnare.

Hon har en gedigen utbildning som stressterapeut och avspänningspedagog och älskar att hjälpa människor. Med sitt glada och positiva sätt får hon dig alltid att känna dig väl till mods.

I sitt lilla speciella rum tänder hon ett ljus och väntar på samtalet från dig. Då hon ger vägledning använder hon sig av tarotkort och Änglakort, som ett komplement till den information hon får av sina guider. Hon ser bilder, hör röster, känner i sin kropp, upplever känslan. Hon öppnar upp och tar emot de budskap som ska förmedlas till dig, genom henne, och vägleder efter det.

För 15 år sedan kom hon i kontakt med en man, som fick henne att starta sin andliga utveckling på ett medvetet sätt. Hon har alltid sett och upplevt saker, känt i sin kropp men inte förstått vad det var. Denna man har under de senaste 15 åren hjälpt henne att utvecklas och visat henne olika verktyg för att lära sig hantera den gåva hon fått. Hon har utvecklat sig själv och sin medvetenhet genom att meditera, gå i olika cirklar, gå kurser inom healing och tarot m.m, men först och främst varit öppen för den information som kommit direkt från Universum.

Spådam Ann-Louise är medial och tar emot andekontakt från dina nära och kära. Hon letar inte efter saker och försvunna djur och spår inte i olyckor och död.

Rekommendation:
Jag fick mycket information. Lugnt och säkert levererade hon den ena sanningen efter den andra och jag kände bara att det är så rätt, det hon säger. Hon har så trygg och härlig röst och man känner sin på något sätt så välkommen hos henne. Som om man kom och hälsade på!

Vill du prata med Ann-Louise? Köp samtalstid direkt!

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp med

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Spådam.se

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.