phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Ann-Sofi - Direktkod 163

Spådam Ann-sofi

Lyssna på min presentation.

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Spådam Ann-Sofi får budskap i automatskrift via dina guider.

Ann-Sofi är en erfaren spådam, som kommit i kontakt med andevärlden genom svåra saker i livet. Hon har alltid varit medial, och blev kallad till att arbeta med rådgivning istället för att fortsätta ett annat yrkesval.

Spådam Ann-Sofi står alltid i kontakt med andevärlden och sina guider. När du ringer henne så känner hon genast igen vilka guider, änglar, och skyddsänglar du har omkring dig, och får svaren från dem.

Hon använder sig endast av automatskrift via dator eller för hand, och använder alltså inga andra redskap än sin intuition och guiderna.

Hon har utbildning i vit tids healing, men har gått över till en egen healingmetod som hon fått till sig av sina vägledare. All annan utbildning har hon fått till sig direkt från Universum.

Ann-Sofi är en duktig healer, som kan ta bort dina blockeringar, rensa bort svarta energier och se vad som hindrar dig att komma framåt på din väg. Hon kan även rensa ditt hem från ovälkomna besökare från andra sidan. Ann-Sofi ser tidigare liv och ser dina blockeringar därifrån.

Ibland vill dina anhöriga komma fram med sina budskap, men det är inget Ann-Sofi kan styra över.

Spådam Ann-Sofi har en gedigen erfarenhet av arbetet med andevärlden och har varit ute på mässor för att vägleda människor. Hon är en vänlig och ödmjuk kvinna med mycket inre styrka.

Rekommendationer:
Jag visste inte riktigt vad som väntade mig när jag ringde, men jag blev positivt överraskad eftersom Ann-Sofi fick budskapen direkt via automatskrift. Hon såg mina blockeringar och hjälpte mig ta bort några av dem. Nu känner jag att allt kommer att flyta på bättre vad det gäller kärlek och ekonomi. Jag kommer att sova bättre nu när energierna är rena runt mig. Vilken befrielse!

Vill du prata med Ann-Sofi? Köp samtalstid direkt!

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp med

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Spådam.se

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.