phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Annelie - Direktkod 161

Spådam Annelie

Lyssna på min presentation.

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Spådam Annelie besitter stor visdom.

Annelie är en glad och sprallig kvinna som är mycket nyfiken på människorna och deras livsöde. Hela livet har hon brytt sig om andra och vill hjälpa. När du ringer så sitter hon i sitt lilla krypin där hon får vara ifred. Hon har tänt ljus och varvat ner och är redo för dina frågor.

Hon är empatisk och vill göra allt för att hjälpa dig att komma till rätta med det som bekymrar dig.

Behandling och vård är hennes yrkesval, men vid sidan av det är hon Medium. Genom sitt stora intresse för den andra sidan har hon gått kurser för många kända medium och hon har certifikat som Tidigare liv medium. Hon har även diplom i Solljushealing och i Eterisk kristallhealing. Hennes stora kunskaper i Änglakortsläsning går inte att ta miste på.

Hennes främsta redskap är sin rena kanal mot Universum, hon bara vet svaret på din fråga. Hon använder även sin egen kropp att känna in med, och hon ser bilder.

Spådam Annelie använder gärna Cosmic tarot, för kortens bilder är så detaljrika och ger henne så mycket. Hon studerar varje kort noga för att få med allt det finstilta som man inte ser med första ögonkastet. Hon ser siffror och symboler och hon ser ”bakom” bilden. Hon använder även pendel i vissa fall.

Annelie hittar borttappade djur och försvunna saker. Hon är duktig på att ta kontakt med dina anhöriga på andra sidan. Under samtalet förmedlas healing om du vill.

Rekommendationer:
Det var omtumlande att prata med Annelie. Hon fick mig att fundera, och antagligen var det meningen att jag själv skulle få insikt i min situation. Hon kunde beskriva min älskling på pricken och hon såg precis hur min ekonomi har varit och ska bli. Det märks att hon är väldigt snäll och omtänksam. Hon fick mig att må bra helt enkelt!

Vill du prata med Annelie? Köp samtalstid direkt!

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp med

Spådam.se

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.