phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Annika - Direktkod 226

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Annika vägleder dig till det du innerst inne redan vet.

Annika är en ren kanal till Källan, och hon förmedlar budskapen till dig på ett rakt och ärligt sätt. När du ringer till Annika så står hon vid sitt arbetsbord och har några ljus tända. Annika behöver inga verktyg utan hon får budskapen direkt och tydligt. Hennes guider och änglar finns vid hennes sida och hon arbetar bäst när hon vet så lite om möjligt om dig. Hon känner in dig både fysiskt och psykiskt och de svar, som du innerst inne redan vet, plockas fram till ytan och hon kan sätta ord på dem. Under samtalet får du automatiskt healing, och hon ger dig råd om du vill ha.

En del människor vill ha kort och pendelns utslag som förstärkning av spådamens ord, och därför har vår spådam Annika dessa verktyg till hands, men hon behöver dem inte för att ge dig rätt budskap. Annikas har sin bakgrund inom vården, men har även stora kunskaper inom handel, ekonomi och företagande. Inga frågor är för svåra.

Annikas främsta önskan är att hjälpa människor, och hon tar in anhörigkontakter om de kommer spontant. Hon letar inte efter försvunna saker eller djur och hon spår inte i sjukdom och död. Hon tar emot samtal på svenska och norska.

Rekommendation:
Annika är pigg och glad och hennes svar kommer blixtsnabbt. Hon hittar alltid just det man behöver höra. Hon är säker när hon spår och man får hela tiden bevis för att det hon säger kommer från säker källa!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.