phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Åsa - Direktkod 199

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Vår Spådam Åsa har det mediala arbetet som ett kall.

När du ringer till Åsa har hon förberett sig genom att tända ljus och mediterat. Hon har bett sina guider om beskydd för att få de renaste klara energier att arbeta för ditt bästa.

Åsa är klart seende, klart hörande och inkännande, och hon har en gedigen utbildning inom det mediala. Hon är medial sedan födseln och genom att livet format henne genom kriser och sorger har hon stor empati för andra, samt stor erfarenhet att dela med sig av.

Åsa är pedagog och kan på ett bra sätt förklara och tolka vad andevännerna och änglarna ger för budskap. Hon betraktar sitt arbete som ett kall och sin mediala kunskap som en gåva att dela med andra. Hon är en god lyssnare som tar sig tid att gå på djupet med dina frågor.

Spådam Åsa kan rensa hus från negativa energier, hon sänder healing på distans och hon kan ta kontakt med anhöriga på andra sidan. Hennes arbetsverktyg är vanliga spelkort, Osho Zen Tarotkort, olika tarotkort, Änglakort och pendel, men hennes främsta redskap är sig själv genom sin goda intuition och kontakt med sina guider.

Åsa tar samtal på svenska och engelska.

Rekommendation:
Åsa är seriös och professionell och det märks att hon har stor erfarenhet av rådgivning per telefon. Hon hittar budskapen snabbt, och det känns betryggande för hon kommer med klara bevis. Hon vet saker som ingen kan veta som inte känner mig mycket väl. Jag fick exakt de svar jag behövde!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.