phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Åse-Marie - Direktkod 169

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Åse-Marie är mycket rutinerad.

Spådam Åse-Marie har ägnat många år till att vägleda människor i olika frågor. Hon är öppen och positiv och hennes önskan är att du ska må bra efter ert samtal. Möjligheten finns till stöd, hjälp och vägledning i livets svåra stunder. Hon delar gärna både glädje och sorg med dig.

Spådam Åse-Maries viktigaste redskap är Tarotkorten och hennes intuition och medialitet. Hon arbetar enbart med rena energier och alltid i kärlekens tecken. Viktigast är att ge dig rätt budskap på ett ärligt sätt, så att det ger dig styrkan att finna din inre röst och att du genom det, kan fatta dina egna beslut.

Hennes mediala förmåga består i att hon är inkännande och att hon får information direkt till sig och inga frågor inom detta område är främmande för henne. Drömtydning tar hon sig an via sina tarotkort. Likaså tar Åse-Marie kontakt med bortgångna anhöriga eller så förmedlar hon budskap från djur och deras trivsel, med hjälp av sina tarotkort.

Spådam Åse utför healing, använder pendel, änglakort och Osho Zen Tarotkort endast på din begäran. Det sistnämnda vid frågor om inre utveckling och en djupare insikt om sig själv.

Hon letar inte efter saker, djur eller personer, som har försvunnit. Enligt etiska regler ej heller om sjukdom och död.

Åse-Marie är frisör i grunden, vilket alltid kommer att vara en del av henne. Inspiration, uppmuntran och allmänna råd i företagande eller i frisöryrket kan ges med stort engagemang, då det fortfarande ligger Spådam Åse varmt om hjärtat.

Din mediala vägledare Åse-Marie tycker att det är som allra bäst, när du får bekräftelse på det du innerst inne redan känner och vet.

Rekommendation:
Det märktes verkligen att kärlek och relationer är hennes starka sida. Hon kunde beskriva min käraste och även beskriva den situation han befinner sig i just nu, men även se vår väg tillsammans. Hon såg anledningen till att vi möttes och syftet med vårt liv tillsammans. Hon gav mig svar på många frågor och hoppet som får mig att orka vänta!
Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.