phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spadam/bea2

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Vår spådam Bea hjälper dig hitta tillbaka till dig själv.

Bea kommer från en släkt där det funnits kloka gummor i alla generationer. Hon ser sig främst som en vägledare. Hennes medialitet är medfödd stark och hon har stängt av den i vissa delar för att det blir för mycket. Därför tar hon inte andekontakt då det kan lämna spår i hennes eget hem. Hennes styrka är att hon får budskapen till sig snabbt och säkert. Hon spår i pendel, i ljus och i tarot och orakelkort. Vid hennes arbetsplats finns rökelse och ljus på ett altare, och innan samtalet har hon renat sig själv genom att spraya med renande spray och smörjt sina händer och vissa chakrapunkter med en olja av örter.

Spådam Bea utför gärna healing med sin samiska trolltrumma. Hon kan även göra ljusmagi. Hon letar inte saker och djur och tar inte anhörigkontakt. Hon spår inte i sjukdom och död.

Hennes arbetsspråk är svenska.

Rekommendation:
Bea är mycket trevlig att prata med. Hon levererar budskap snabbt och säkert och det märktes att hon läste av energierna runt mig som om hon såg dem med blotta ögat. Jag kan varmt rekommendera ett samtal med Bea och även låta dig trollbindas av hennes trumma!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.