phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Birgitta - Direktkod 158

Spådam Birgitta

Lyssna på min presentation.

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Spådam Birgitta ställer de rätta frågorna som leder dig framåt i livet.

Spådam Birgitta är genuint intresserad av dig som ringer och i samtalet kommer hon fram till vilka budskap du ska få. Hon är en diplomerad Livscoach och har lång erfarenhet av att hjälpa människor. Hon vill arbeta i dialog med dig och har endast ditt bästa som mål. Hon fångar genast upp dina energier och vad som rör sig i ditt liv. Det går inte att komma ifrån grundfrågan, för Birgitta ser endast sanningen. Hon har en stark intuition, och tar även sina Osho Zen kort till hjälp när hon vägleder dig.

Spådam Birgitta har en bred utbildning inom det mediala, och hon har gått kurser för många kända medium. Hon är en stark healer med gedigen utbildning inom det området också. Vid samtalet förmedlar hon distanshealing om du önskar det. Birgitta är en varm och generös människa som alltid vill vara till hjälp. Det är därför hon valde vård och omsorg som sin yrkesväg.

Birgitta spår dig helst i sina Osho Zen kort, eftersom det är de som tilltalar henne mest. Hon lägger upp så många kort som behövs. Korten hjälper henne att starta upp och få igång flödet av information. Hennes intuition leder henne till nästa fråga och till nästa kort. Hon har även andra kortlekar som hon använder vid behov och Änglakorten ligger henne varmt om hjärtat. Birgitta är ärlig och rak, och förmedlar budskapen med ett gott hjärta. Hennes huvudsakliga uppgift är att få dig att tro på dig själv. Birgitta vill inte leta efter borttappade saker eller djur. Hon spår inte heller i sjukdom eller olyckor.

Rekommendationer:
Birgitta fick mig att sträcka på mig, hon såg positiva saker om mig som jag inte tänker på själv. Hon drog också Änglakort för mig och det stämde så bra. Det var roligt att prata med Birgitta för hon är så engagerad och glad!

Vill du prata med Birgitta? Köp samtalstid direkt!

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp med

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Spådam.se

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.