phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Britt - Direktkod 140

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Man kan alltid vända sig till Spådam Britt!

Spådam Britt har varit medial sedan barnsben och kommer från en medial släkt i Norrland. Eftersom hon upptäckte att hon inte var som andra barn, så stängde hon ner sin medialitet. Men i samband med en olycka i vuxen ålder mötte hon sin ängel, vilket totalt förändrade hennes liv. Hon öppnade sig åter för det andliga och mediala och utbildade sig till medial helhetsterapeut och healer.

Britt har stor människokännedom och har alltid jobbat med människor. Hon är en god lyssnare och vet också vad som inte uttalas högt. Hennes hjärta klappar starkt för barn och de svaga i samhället. Hon har bl a jobbat med BRIS´ jourtelefon för barn och vuxna. Hon finns alltid där för den som mår dåligt.

Då Britt är utbildad sorgterapeut kan hon alltid ge stöd för vuxna i kris.

Vår Spådam Britt är en skicklig healer, Reiki Master, som också ger distanshealing. Hon är van att vägleda människor. Med hjälp av andekontakt och stark intuition förmedlar hon budskap till dig. Hon använder sig även av pendel och orakelkort.

Britt kan hitta försvunna saker och även få kontakt med djur om du beskriver djuret. Britt kan känna av vilka nära och kära som finns i din omgivning och förmedla kontakt.

När du ringer till Britt, så börjar hon med att känna in vad som kommer och sedan kan du ställa din fråga. Budskapen från andevärlden kommer till henne som känslor, syn- eller hörselintryck. Tecknen är ibland så personliga att bara du själv kan tolka dem.

Britt förstår tyska, engelska och norska.

Rekommendationer:

Britt är en glad och trevlig dam som har nära till skratt. Hon är positiv och snabb i tanken, och rolig att lyssna på. Jag uppfattar henne som mycket trovärdig och seriös. Hon är både ödmjuk och ärlig. Hon gav mig säkra och exakta svar på samtliga frågor om ekonomi, affärer och kärlek. Ingen tvekan, jag ringer igen!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.