phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Camilla - Direktkod 119

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Camilla är populär och utbildad medium och reiki-master.

Spådam Camilla har en klar och stark kontakt med rena energier och andliga vägledare och hon besitter en naturlig begåvning för att läka och hela andra människor.

Camilla kan läsa av var just du behöver healing och ger dig också konkreta råd som beskriver exakt vad du behöver göra för att ta dig vidare.

Med hjälp av tarotkorten läser hon hur din situation ser ut, och vilka energier som ligger runtomkring dig.

Spådam Camilla jobbar metodiskt och lugnt, och känner in var det finns stopp och blockeringar i ditt liv som som gör att energierna inte flödar på det sätt de ska.

De energier som finns i ditt inre återspeglar direkt de energier som finns i det yttre, så oavsett om din fråga rör kärlek, ekonomi, jobb, hälsa eller relationer så kan Camilla hjälpa dig att frigöra de blockeringar som håller dig kvar i negativa mönster, och vända situationen du befinner dig i till något positivt!

När du har fastnat i en situation kan Camilla hjälpa till med att visa vad det är just du behöver jobba med för att komma vidare. Det är genom att göra en storstädning i vårt inre där vi gör oss av med felaktiga uppfattningar om oss själva, som vi börjar dra till oss det vi vill ha i våra liv, istället för att skapa resultat som vi inte vill ha. Makten att skapa det liv du vill ha ligger helt och hållet i dina händer!

Genom att ringa till Camilla tar du första steget mot att påbörja positiva förändringar i ditt liv!

Sammanfattning av vad våra kunder tycker om Spådam Camilla:

”Att prata med Camilla är som att dra ett djupt andetag mitt i all stress, man får nästan känslan av att man stiger in i en kyrka av ljus och lugn och får tid att stanna upp med sig själv och sina tankar och känslor.

Camilla kände direkt var mina blockeringar låg och kunde sätta fingret på vad jag behövde göra för att komma vidare i min situation, och när samtalet var slut hade jag tack vare hennes vägledning har jag fått förnyad energi och ork och dessutom kraft och insikt om exakt vad det var jag behövde göra!

Jag kommer återkomma till Camilla många gånger och rekommenderar henne till alla som känner att det är dags för förändring i sina liv.

Tack Camilla för att du hjälpte mig att komma vidare! Med dina ord i hjärtat känner jag att jag verkligen vågar!”Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.