phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Caridad - Direktkod 198

Spådam Caridad

Lyssna på min presentation.

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Spådam Caridad utgår alltid från kärlek och harmoni.

När du ringer till Caridad så sitter hon i ett rum som är avskilt och tyst. Hon mediterar alltid före ett arbetspass och öppnar sina chakran så att hon är i en fin stämning med mycket lugn när hon arbetar. Hon välkomnar kärleken och ber sina guider om de bästa budskapen.

Caridad lever nära naturen och börjar varje dag med en meditation ute i det fria. Hon är en positiv kärleksfull person som ofta skrattar.

Spådam Caridad är medial sedan barndomen. Hon spår intuitivt, med hjälp av sina och dina guider, med kaffe och med tarotkort. Hon tolkar bilder och färger, ser aurafärger och läser energier. Hennes förmågor är mångsidiga och hon både ser och hör andevärlden, och känner in andras känslor. Tidigare liv är en stor del av hennes arbetsfält. Hon får budskap om dina tidigare liv som kan vara viktiga att veta för det här livet. Det kan ge förklaringar till varför detta liv ser ut som det gör. Hon kan även få fram det kraftdjur som följer dig just nu. Om du har anhöriga och vänner i andevärlden som vill visa sig för dig, så förmedlar hon deras budskap till dig. Caridad har rötter i Peru och hon talar flytande spanska också. Caridad tycker om att skriva brev så en mailfråga till henne är mycket uppskattad. Hon erbjuder även vägledd meditation via telefon. Hon letar inte efter försvunna saker och djur och hon pratar inte om sjukdom och död.

Rekommendation:
Jag tycker att Caridad är mycket trevlig att prata med. Hon är lugn och saklig och känns professionell. Hon kunde få fram många viktiga pusselbitar i mitt liv, och allt verkade så enkelt när hon förklarade. Jag frågade om kärlek, ekonomi och arbete och det hon sa verkade mycket rimligt och logiskt. Precis som om hon visste mina önskningar!

Vill du prata med Caridad? Köp samtalstid direkt!

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp med

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Spådam.se

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.