phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Carina - Direktkod 259

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Vår spådam Carina har alltid sin guide med sig.

Carina är ett rutinerat medium som direktkanaliserar sin huvudguide. Man kan säga att han alltid är med i samtalet. Så när du ringer Carina får du tillgång till alla svar som Universum har att ge dig för tillfället. Carina, med hjälp av sin guide, tar kontakt med anhöriga på andra sidan, om du vill veta något om dina nära och kära. Hon kan även berätta om dina tidigare liv.

När du pratar med Carina så sitter hon oftast i sitt rum vid skrivbordet, men hon kan även ta samtal var hon än är, för hon behöver inga redskap, utan hon har allt med sig. Hon läser energi. Hon ser med tredje ögat, hon lyssnar vad guiderna säger och levererar klart och tydligt de svar du ska ha.

Carina är även en stark healer och har holistisk människosyn. Hon är kunnig i vad kroppen behöver vad det gäller näring, mineraler och vitaminer. Hennes healingteam bistår när hon helar dig på distans. När det gäller tarot så har Carina en uråldrig kunskap som hon gärna använder om du så önskar.

Spådam Carina är även djurkommunikatör, och kan hitta bortsprungna djur. Hon letar dock inte efter försvunna saker. Carina spår inte i sjukdom och död, men kan ge dig tips om hur du kan må bra.

Hennes arbetsspråk är svenska och tyska. Hon förstår norska bra, och tar gärna samtal från Norge.

Rekommendation:
Det var annorlunda att prata med Carina för hon har så otroligt djup kunskap om allt. Hon kunde berätta vad som format mig, inte bara i detta liv utan i liv före det. Hon såg min framtida karriär och hon ser hur jag mår. Mycket intressant!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.