phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Carita - Direktkod 282

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Vår spådam Carita är ren kanal för andevärlden.

Carita arbetar helst utan redskap, eftersom hon får klara budskap direkt kanaliserat. Ibland kan hon ta till enstaka kort för att förstärka och få en enklare förklaring till dig. Eftersom Carita är en ren kanal, så vet hon vad hon ska framföra, genom att hon hör ord och meningar inne i sitt huvud. Hon ser inre bilder och har stark känsla och intuition. För att förstärka budskapen kan hon även använda pendel eller kristaller. Hon har kristaller ligger framme vid bordet och hon tänder även rökelse där hon sitter i sin lugna vrå. Carita är ett medium som tar andekontakter och välkomnar dina anhöriga som kommer spontant.

Spådam Carita letar inte efter djur eller saker. Hennes arbetsspråk är svenska och engelska. Hon spår inte i sjukdom och död, men hon är en stark healer som kan öka ditt välbefinnande och ger dig lugn under samtalet. I sin yrkeskarriär har hon pratat med och stöttat många människor och hon är en varm och ödmjuk person.

Rekommendation:
När jag ringde till Carita satt jag och log hela tiden för hon är så säker i sina budskap. Hon är en mycket sympatisk kvinna att tala med och samtalet var mycket givande. Hon spådde mig i kärlek, karriär och i min andliga utveckling. Mycket nöjd!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.