phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Carla - Direktkod 227

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Vår Spådam Carla hjälper dig när du fastnat i dina tankar.

Carla jobbar under vägledning av sitt högre jag, guider och änglar. Ibland med stöd av änglaorakelkort. Hon erbjuder healing och vägledning i de små och stora frågorna. För henne är mötet med människan viktigast och hennes förhoppning är att samtalet ska leda till att du kommit något steg närmare dig själv, samt att du ska ha en bättre överblick och känna dig mer klar över dina val och möjligheter, att du kan släppa eventuell oro och grubblerier och förstå dig själv på ett djupare plan.

Spådam Carla är klarvetande, starkt intuitiv och klart inkännande. Hon är ständigt uppkopplad mot sitt högre jag och hon får svaren som du behöver. När du ringer till henne sitter hon vid sitt köksbord i huset på landet, och hon har tänt sina ljus och fokuserar på dig. Carla är en spådam som inte behöver några övriga ritualer utan hon är en medmänniska som specialiserat sig på människors känsloliv och det tankemönster de kan ha fastnat i. Hon vill inget hellre än att du ska känna att samtalet gett dig en bättre balans.

Carla spår inte i sjukdom och död, och hon letar inte efter försvunna djur och saker. Om dina nära och kära vill få budskap förmedlade så gör hon det om de kommer spontant. Samtalet är på svenska.

Rekommendation:
Carla är en glad och trevlig kvinna som man genast får förtroende för. Hennes mediala förmåga är mycket stark och hon har redan svaren på det man tänkte fråga om. Jag frågade mest om kärlek, min utveckling och mitt yrke och där hade hon tydliga, ärliga svar.Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.