phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Cecilia - Direktkod 147

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Cecilia är en medmänniska som tar emot dig med acceptans och värme.

Cecilia är en spådam som arbetar från hjärtat. Hon är en god lyssnare och accepterar dig som du är. Hon vill alltid det bästa för den som ringer.

Inför varje arbetspass mediterar hon, och tar kontakt med Änglarna och sina guider och ber om att hon ska få till sig det bästa för människan. Hon ser till att alla hennes redskap finns tillgängliga.

Spådam Cecilia arbetar med Änglakort när de behövs, men framför allt ber hon sina guider ta kontakt med dina guider och får budskapen den vägen. Cecilia är inkännande, klart hörande och seende sedan barndomen. Änglarna har alltid funnits med henne.

Under samtalet förmedlas healing och välmående i form av ny energi, när gamla blockeringar släpper. Cecilia vill att varje samtal ska leda till att du växer som människa och bejaka livet som det är, med tillit.

Cecilia är utbildad sjuksköterska och har arbetat mycket med människor i utsatta situationer. Hon är även utbildad friskvårdsterapeut, healer och inspiratör i frigörande dans. Hon har också många års erfarenhet inom näringslivet som föreläsare och utbildare inom egenvården. Hennes stora intresse är Vedic Art och kallbad, vid sidan av dansen, naturen och djuren.

Spådam Cecilias främsta områden är: kärlek, relationer, personligt växande, arbete, djur och livets utmaningar. Hon vill inte leta efter borttappade saker.

Rekommendationer:
Jag kände direkt att Cecilia är en kvinna man blir glad av att prata med. Hon utstrålar så mycket värme och klokhet, så man vill bara le. Hon är så ödmjuk och prestigelös och är en riktig medmänniska som man skulle vilja ha som sin bästa vän. Hon förmedlar så mycket kärlek och glädje att man bli alldeles varm!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.