phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Charlotta - Direktkod 127

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

När du ringer Medium Charlotta så får du prata med en godhjärtad kvinna som har hjälp av änglarna runt sig.

Medium Charlotta träffade sina skyddsänglar när hon var död i några minuter, men de sa till henne att det inte är dags än.

Charlotta såg även sina och andras djur, som hon hjälpt över till andra sidan, därför känner hon att detta är henne kall i livet, och har alltid varit.

Charlotta känner av vad du behöver och har en bra avspeglingsförmåga, vilket visar sig i att hon möter dig på rätt nivå. Hon är en medial livscoach som med hjälp av sin änglaguide och sin mediala förmåga ger dig de svar som just du behöver.

Om du vill så tar hon fram sina Gudinnekort och tarotkort. Hon hjälper dig att sätta ord på dina känslor, och hon strävar alltid efter att ge dig en positiv boost.

Hon har också haft många sorger i livet, vilket gjorde att hon utbildade sig i sorghantering, och på så sätt kan hon vägleda dig genom svåra dagar. Hennes mediala krafter har hon alltid haft, och det har gått i arv från hennes mormor i Ryssland. Hon är en empatisk lyssnare som med mjuk hand vägleder dig och har svar på dina frågor. Genom sitt arbete hon har rest runt mycket i världen och kan prata med alla.

Charlotta är en jordnära person som värnar om vår miljö, och hon har stor erfarenhet av djur. Som djurkommunikatör kan hon hjälpa dig med frågor som gäller dina hundar, hästar och smådjur.

Charlotta har en homeopatisk utbildning, en sjuksköterskeutbildning. Inga frågor är främmande för henne, och vill du veta något om ekonomi, arbete, relationer, djur eller barn så har hon stor erfarenhet av det. Hon ser de dina runt omkring dig som vill ha kontakt, och kan även rensa bort oönskade energier.

Hon har en tioårig musikutbildning som operasångerska och komposition, samt klassisk- och musicaldans och teater, och har stått på de stora scenerna. Charlotta har även utbildning inom psykologi och ekonomi.

Charlotta är en healer och hon har alltid velat hjälpa människor omkring sig. Hon har också arbetat inom vården. Dock spår hon inte i sjukdomar och död.

Rekommendationer:

Charlotta är vänlig och mjuk och hon är säker på detaljer. Hon visste en massa saker om mig som jag inte brukar berätta. Jag frågade om killen jag är kär i och hon kunde beskriva honom bra, och hon gav mig hopp om att han kan bli min. Hon visste också på vilket sätt min häst hade gjort illa sig, och det var imponerande hur väl hon kunde beskriva händelsen.

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.